LEGO Klodsboghylde – sort 5006614

Hold orden p brns vrelser med ikonisk LEGO opbevaring

brick bookrack black 5006614
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5006614 SKU

Denne seje og farverige hylde ser ud som en gigantisk sort, lang LEGO klods med 6 knopper og er perfekt til at opbevaring af bøger, legetøj, souvenirs, LEGO modeller og meget mere. Hylden kan monteres sikkert på en væg, stilles stabilt på et bord og er nem at kombinere med andre LEGO hylder og skuffer, …

Læs mere...

Priser LEGO Klodsboghylde – sort 5006614

LEGO.com LEGO.com 180 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO Klodsboghylde – sort 5006614

Denne seje og farverige hylde ser ud som en gigantisk sort, lang LEGO klods med 6 knopper og er perfekt til at opbevaring af bøger, legetøj, souvenirs, LEGO modeller og meget mere. Hylden kan monteres sikkert på en væg, stilles stabilt på et bord og er nem at kombinere med andre LEGO hylder og skuffer, så du får endnu mere opbevaringsplads – den perfekte måde at hjælpe unge LEGO byggere med at holde orden på deres værelse på.

  • Hylden er designet til at se ud som en gigantisk, sort, lang LEGO klods med 6 knopper og er en fantastisk opbevaringsløsning for LEGO fans fra 3 år.
  • Hylden kan monteres sikkert på en væg, stilles stabilt på et bord og er nem at kombinere med andre LEGO hylder og skuffer til sjov og farverig LEGO opbevaring.
  • Over 11 cm høj, 47 cm bred og 7,5 cm dyb.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Klodsboghylde – sort
SKU
5006614
EAN
5711938033576
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
180 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.