LEGO Klodsbæltetaske – navyblå 5006976

Stilfuld bltetaske til LEGO fans

brick hip pack navy 5006976 5006976
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5006976 SKU

Her er en stilfuld måde at have dine ejendele i nærheden på! Denne cool bæltetaske kan bæres over skulderen eller omkring livet og har den perfekte størrelse til at opbevare dine vigtige ting. Hovedrummet med lynlås er ideelt til din telefon, tegnebog, nøgler og meget mere. Til mindre genstande er der 2 runde lynlåslommer foran, …

Læs mere...

Priser LEGO Klodsbæltetaske – navyblå 5006976

LEGO.com LEGO.com 270 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO Klodsbæltetaske – navyblå 5006976

Her er en stilfuld måde at have dine ejendele i nærheden på! Denne cool bæltetaske kan bæres over skulderen eller omkring livet og har den perfekte størrelse til at opbevare dine vigtige ting. Hovedrummet med lynlås er ideelt til din telefon, tegnebog, nøgler og meget mere. Til mindre genstande er der 2 runde lynlåslommer foran, inspireret af det ikoniske LEGO klodsdesign. Bæltet kan justeres, og clipsspændet gør det til en leg at spænde på og af!

  • Praktisk og sjov – Stilfuld bæltetaske med lynlåslommer, justerbart bælte og klikspænde. Udformet som en LEGO klods.
  • Kompakt og behagelig – Bæltetasken rummer 1,3 liter og er over 6 cm høj, 21 cm bred og 11 cm dyb.
  • Kvalitetsmaterialer – Bæltetasken er vandafvisende og fremstillet af materialer, der overholder gældende regler for forbrugersikkerhed og hverken indeholder PVC, bly eller ftalater.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Klodsbæltetaske – navyblå
SKU
5006976
EAN
757894512231
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
270 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.