LEGO Nisse-klubhus 10275

Udforsk julens magi

lego 10275 nisse klubhus scaled
 • 1197 Dele
 • LEGO Icons Tema
 • 10275 SKU

Hvis du gerne vil genskabe den hyggelige følelse, som dine kæreste juleminder giver, har vi det perfekte sæt til dig – det flotte LEGO Nisse-klubhus (10275). Det er ideelt til at nyde kvalitetstid med et sukkersødt gør det selv-projekt. Byg det yderst detaljerede Nisse-klubhus, og udforsk derefter alle dets julede idéer. En model fyldt med julestemning. …

Læs mere...

Priser LEGO Nisse-klubhus 10275

Lego.com LEGO.com 799 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 902 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk 902 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 999 kr Se

Se flere LEGO Icons sæt

Beskrivelse LEGO Nisse-klubhus 10275

Hvis du gerne vil genskabe den hyggelige følelse, som dine kæreste juleminder giver, har vi det perfekte sæt til dig – det flotte LEGO Nisse-klubhus (10275). Det er ideelt til at nyde kvalitetstid med et sukkersødt gør det selv-projekt. Byg det yderst detaljerede Nisse-klubhus, og udforsk derefter alle dets julede idéer.

En model fyldt med julestemning
Skru op for julestemningen, og træd ind i nissernes verden. Med vafler, gaver og kaneture er dette modelbyggesæt fyldt med alle dine foretrukne juletraditioner. Der er et pyntet juletræ, et udvalg af gaver og en computer til at holde styr på de artige og de slemme. Med teleskopet kan nisserne se julemandens slæde, når den letter juleaften.

Et julebyggeprojekt til dig
Det seje Nisse-klubhus indgår i en samling af LEGO modelbyggesæt til voksne, der elsker smart design og detaljerede scenerier. Og selvfølgelig ville denne model også være en fantastisk julegave til dine kære.

 • Udforsk din families juletraditioner med denne herlige byggeudfordring. Byg det sjove Nisse-klubhus (10275), og udforsk derefter alle de hyggelige juledetaljer, mens du slapper af med dette fysiske projekt.
 • Skab noget ægte magi med familien denne jul. Nyd byggeoplevelsen, og glæd dig over en vidunderlig og festlig fremvisningsmodel, der vil skabe julestemning i hjemmet år efter år.
 • Fyldt med juledetaljer. Der er f.eks. en vaffelmaskine, en seng i 3 etager med glødende lys, der ryster, når nisserne skal op, en flytbar skorsten og en kane der kan parkeres i "kaneporten", komplet med rensdyr.
 • Er du på udkig efter idéer til jule- eller kalendergaver? Dette modelbyggesæt er ideelt til LEGO fans eller enhver voksen eller familie, der godt kunne tænke sig et byggesæt med en flot udstillingsgenstand.
 • Byggesættet er over 22 cm højt og 13 cm dybt og vil være en imponerende julegave eller anden decembergave med en fremvisningsmodel, der kan nydes år efter år.
 • Der medfølger et batteri til lysklodsen i sættet, så du kan tænde lyset med det samme.
 • Sættet indeholder byggevejledning i flot kvalitet, komplet med designdetaljer, så det er nemt at komme i gang.
 • En del af en serie inspirerende LEGO byggesæt til voksne, designet til LEGO byggefans og hobbyentusiaster, som elsker elegant design, smuk arkitektur og detaljerige modeller.
 • LEGO byggeklodser lever op til de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og elementer testes omhyggeligt for at sikre, at alle byggesæt lever op til de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder, så du kan være sikker på, at denne model har et robust design.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Nisse-klubhus
SKU
10275
EAN
5702016668025
Dele
1197
Tema
LEGO Diverse
Alder
18+ år
LEGO pris
799 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.