LEGO Colosseum 10276

Genskab et af Roms ikoner med denne kolossale model

LEGO 10276 Roman Colosseum
 • 9036 Dele
 • LEGO Icons Tema
 • 10276 SKU

Intet sted på Jorden er lige så majestætisk som Colosseum i Rom. Så gør dig klar til at tage en pause fra hverdagen, når du går i gang med den største LEGO model (pr. november 2020) til dato. Denne episke model af Colosseum med 9.036 elementer skildrer hver eneste del af det berømte bygningsværk i …

Læs mere...

Priser LEGO Colosseum 10276

LEGO.com LEGO.com 4 299 kr Se

Se flere LEGO Icons sæt

Beskrivelse LEGO Colosseum 10276

Intet sted på Jorden er lige så majestætisk som Colosseum i Rom. Så gør dig klar til at tage en pause fra hverdagen, når du går i gang med den største LEGO model (pr. november 2020) til dato. Denne episke model af Colosseum med 9.036 elementer skildrer hver eneste del af det berømte bygningsværk i nøjagtige detajler. De autentiske detaljer omfatter den nordlige del af ydermurens facade og dens ikoniske buer. Modellen har 3 niveauer, prydet med doriske, ioniske og korinthiske søjler, mens loftet er udsmykket med korinthiske pilastre.

En ærefrygtindgydende udstillingsgenstand
LEGO Colosseum (10276) står på en oval fremvisningsplade, så modellen kan betragtes fra alle sider. Det er en af de største LEGO modeller nogensinde, men den er nem at løfte op, så man kan se gennem buerne fra alle vinkler.

Et byggeprojekt, der bør nydes
Colosseum er en del af en samling af LEGO modeller til voksne, der elsker smuk arkitektur og gennemtænkt design, samt til fans af LEGO byggeri.

 • Bring din egen klodsbyggede model af det mægtige Colosseum til live med det inspirerende og berigende LEGO Colosseum (10276) modelsæt til voksne.
 • Med hele 9.036 elementer er denne model af Colosseum det største LEGO sæt nogensinde (pr. november 2020) og rummer timevis af afslapning for voksne, der elsker byggesæt.
 • Enhver med interesse for arkitekturmodeller vil sætte pris på de mange fantastiske detaljer i denne Colosseum-souvenir. På sine 3 niveauer er modellen prydet med doriske, ioniske og korinthiske søjler.
 • Hvis du er på udkig efter en særlig gave til arkitektur- eller historiefans, er dette byggesæt et godt valg, der rummer timevis af fysiske byggeoplevelser med en imponerende model af Colosseum, der kan vises frem.
 • Denne arkitekturmodel af Colosseum er over 27 cm høj, 52 cm bred og 59 cm dyb. Med 9.036 elementer er det et af de største LEGO sæt i verden, men er nemt at løfte op.
 • Romerne havde ikke brug for batterier, og det har du heller ikke! Denne Colosseum-model kører på fantasiens kraft – der er ikke behov for batterier.
 • Modellen omfatter byggevejledning i flot kvalitet med design- og historiedetaljer til inspiration.
 • En del af en serie inspirerende LEGO byggemodelsæt, der er designet til LEGO byggefans og hobbyentusiaster, som elsker elegant design, smuk arkitektur og detaljerige modeller.
 • LEGO byggeklodser lever op til de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og elementer testes omhyggeligt for at sikre, at alle byggesæt lever op til de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder, så du kan være sikker på, at denne arkitekturmodel har et robust design.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Colosseum
SKU
10276
UPC
673419322201
Dele
9036
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
4 299 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.