LEGO Paradisfugl 10289

Lad kreativiteten blomstre

lego 10289 paradisfugl
 • 1173 Dele
 • LEGO Icons Tema
 • 10289 SKU

Paradisfuglen er en af verdens mest iøjnefaldende planter og kan blive op til 2 meter høj. Nu kan du bygge din egen hyldest til denne enestående blomst med LEGO byggesættet Paradisfugl (10289).

Læs mere...

Priser LEGO Paradisfugl 10289

Proshop.dk Proshop.dk -28% 649 kr Se
LEGO.com LEGO.com 899 kr Se

Se flere LEGO Icons sæt

Beskrivelse LEGO Paradisfugl 10289

Paradisfuglen er en af verdens mest iøjnefaldende planter og kan blive op til 2 meter høj. Nu kan du bygge din egen hyldest til denne enestående blomst med LEGO byggesættet Paradisfugl (10289).

En smuk udstillingsgenstand til hjemmet eller kontoret
I modsætning til en rigtig blomst behøver denne plante ikke vand – så det er en perfekt gaveidé til planteelskere. Blomsterne og bladene kan justeres, så du kan skabe din helt egen unikke Paradisfugl-udstilling. Modellen indeholder overraskende LEGO elementer og er dermed et sjovt samtaleemne – kan du se de små lilla LEGO sværd, der udgør blomstens støvdragere?

Et berigende projekt
Dette sæt er en del af samlingen LEGO Botanical til voksne og giver dig mulighed for at slappe af, imens du skaber en smuk blomst, du kan udstille som en del af din indretning. Det er et godt valg, hvis du er på udkig efter de bedste LEGO sæt til voksne. Se også de andre samlersæt i serien, f.eks. LEGO Blomsterbuket (10280) og LEGO Bonsaitræ (10281).

 • LEGO modelbyggesættet Paradisfugl (10289) er en unik gave eller et afstressende projekt for alle, der elsker botanik i indretningen, blomster og planter, eller som holder af at bygge kreativt med LEGO klodser.
 • Brug de justerbare blomster og blade til at style Paradisfugl-modellen, og skab din egen unikke udstillingsgenstand, flot præsenteret i en sort LEGO blomsterkrukke.
 • Se de uventede LEGO elementer, der indgår i designet, f.eks. de lilla LEGO sværd, som udgør blomstens støvdragere.
 • LEGO Paradisfugl er ideel til voksne, der elsker interessante LEGO byggeprojekter. Er du på udkig efter de bedste LEGO gavesæt til voksne? Dette sæt vil også være en fremragende gave til planteelskere.
 • Som udgangspunkt er det højeste blad over 46 cm højt, og blomsterkrukken er over 13 cm i diameter.
 • Denne smukke model i sin stilfulde sorte urtepotte, skabt af LEGO elementer, er en fantastisk udstillingsgenstand og vil være et sjovt samtaleemne derhjemme eller på kontoret.
 • Se modellen svaje, ligesom en rigtig plante, når den placeres et sted med en svag brise.
 • LEGO Paradisfuglen er en del af samlingen LEGO Botanical. Se også andre byggesæt i samlingen, bl.a. LEGO Blomsterbuket (10280) og LEGO Bonsaitræ (10281).
 • LEGO byggeklodser er fremstillet af materialer af høj kvalitet. De er ensartede, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • Sikkerhed og kvalitet kommer i første række for LEGO elementer. Derfor bliver de grundigt testet, så du kan være sikker på, at modellen er lige så robust, som den er smuk.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Paradisfugl
SKU
10289
EAN
5702016973563
Dele
1173
Tema
LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
899 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.