LEGO Paradisfugl 10289

Lad kreativiteten blomstre

lego 10289 paradisfugl
 • 1173 Dele
 • LEGO Icons Tema
 • 10289 SKU

Er du glad for grønt i dit hjem, men har ikke så grønne fingre? Så er LEGO Paradisfugleplanten lige noget for dig. Paradisfugleplanten er en af de mest fantastiske planter i verden, og nu kan du få et helt særligt eksemplar ind i dit hjem. LEGO 10289 er et modelsæt med 1173 klodser. Det giver dig …

Læs mere...

Priser LEGO Paradisfugl 10289

LEGO.com LEGO.com 899 kr Se

Se flere LEGO Icons sæt

Beskrivelse LEGO Paradisfugl 10289

Er du glad for grønt i dit hjem, men har ikke så grønne fingre? Så er LEGO Paradisfugleplanten lige noget for dig. Paradisfugleplanten er en af de mest fantastiske planter i verden, og nu kan du få et helt særligt eksemplar ind i dit hjem.

LEGO 10289 er et modelsæt med 1173 klodser. Det giver dig mulighed for at skabe en unik paradisfugleplante til dit hjem eller kontor. Blomsterne og bladene er justerbare, så du kan sammensætte din egen unikke plante.

Lige den ægte vare, men fra LEGO

LEGO Paradisfugleplanten er måske nok lavet af LEGO klodser, men nogle gange ser det stadig ud som om, at planten er levende. Sæt modellen ud i en let brise, og se bladene bevæge sig frem og tilbage ligesom en rigtig plante. Desuden kan du få planten til at ændre sit udseende regelmæssigt ved at justere bladene og blomsterne.

Vær særlig opmærksom på de små detaljer, der gør planten unik. For eksempel består plantens støvdragere af lilla LEGO-sværd. LEGO fans vil helt sikkert sætte pris på sådanne detaljer.

Et blikfang i ethvert rum

LEGO Paradisfugleplanten står i en stilfuld sort LEGO urtepotte med en diameter på ca. 13 cm. Det længste blad er ca. 46 centimeter højt. På den måde vil planten straks tiltrække opmærksomhed i ethvert rum. De smukke orange og lilla blomster bidrager også til dette.

Kombiner planten med andre modeller fra LEGO Botanical samlingen, f.eks. blomsterbuketten eller Bonsai træet, og skab din egen grønne LEGO verden.

 • LEGO modelbyggesættet Paradisfugl (10289) er en unik gave eller et afstressende projekt for alle, der elsker botanik i indretningen, blomster og planter, eller som holder af at bygge kreativt med LEGO klodser.
 • Brug de justerbare blomster og blade til at style Paradisfugl-modellen, og skab din egen unikke udstillingsgenstand, flot præsenteret i en sort LEGO blomsterkrukke.
 • Se de uventede LEGO elementer, der indgår i designet, f.eks. de lilla LEGO sværd, som udgør blomstens støvdragere.
 • LEGO Paradisfugl er ideel til voksne, der elsker interessante LEGO byggeprojekter. Er du på udkig efter de bedste LEGO gavesæt til voksne? Dette sæt vil også være en fremragende gave til planteelskere.
 • Som udgangspunkt er det højeste blad over 46 cm højt, og blomsterkrukken er over 13 cm i diameter.
 • Denne smukke model i sin stilfulde sorte urtepotte, skabt af LEGO elementer, er en fantastisk udstillingsgenstand og vil være et sjovt samtaleemne derhjemme eller på kontoret.
 • Se modellen svaje, ligesom en rigtig plante, når den placeres et sted med en svag brise.
 • LEGO Paradisfuglen er en del af samlingen LEGO Botanical. Se også andre byggesæt i samlingen, bl.a. LEGO Blomsterbuket (10280) og LEGO Bonsaitræ (10281).
 • LEGO byggeklodser er fremstillet af materialer af høj kvalitet. De er ensartede, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • Sikkerhed og kvalitet kommer i første række for LEGO elementer. Derfor bliver de grundigt testet, så du kan være sikker på, at modellen er lige så robust, som den er smuk.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Paradisfugl
SKU
10289
UPC
673419344951
Dele
1173
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
899 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.