LEGO Pickup 10290

Et berigende projekt fyldt med klassiske detaljer

lego 10290 pickup
 • 1677 Dele
 • LEGO Icons Tema
 • 10290 SKU

En perfekt pause fra det moderne liv! Tag en tur tilbage til 1950'erne med byggeprojektet LEGO Pickup (10290). Denne virkelighedstro model er fyldt med detaljer og genskaber den klassiske pickup-form med sine afrundede linjer. Udforsk modellen, og se de autentiske pickup-detaljer såsom et lad med sidetrin, døre og bagklap, der kan åbnes, samt aftageligt rækværk …

Læs mere...

Priser LEGO Pickup 10290

Proshop.dk Proshop.dk -9% 1 049 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk -9% 1 049 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 149 kr Se

Se flere LEGO Icons sæt

Beskrivelse LEGO Pickup 10290

En perfekt pause fra det moderne liv! Tag en tur tilbage til 1950'erne med byggeprojektet LEGO Pickup (10290). Denne virkelighedstro model er fyldt med detaljer og genskaber den klassiske pickup-form med sine afrundede linjer. Udforsk modellen, og se de autentiske pickup-detaljer såsom et lad med sidetrin, døre og bagklap, der kan åbnes, samt aftageligt rækværk af træ.

Følg årstidernes skiften
Bilen er på hårdt arbejde hele året rundt, når den leverer landbrugsprodukter. Lad din model afspejle sæsonerne med de mange tilbehørselementer. Der er en trillebør med blomster og en vandkande til foråret. Til sommer er der 2 trækasser, tomater, gulerødder og en mælkejunge. Efteråret fejres med en kasse græskar, mens der til vinteren er en krans og en julegave.

Nyd rejsen
Dette sæt er en del af et sortiment af LEGO samlersæt til voksne, der sætter pris på smukt design. Det rummer en fordybende byggeoplevelse og vil være en perfekt gave til alle fans af vintage pickup-modeller.

 • Byg en tro LEGO model af en vintage pickup fra 1950'erne. Udforsk alle bilens realistiske funktioner og detaljer, og udstil den, så alle kan beundre dette klassiske samlerobjekt.
 • Modellen LEGO Pickup (10290) er et berigende byggeprojekt for voksne, som kan genskabe den ikoniske afrundede pickup-form fra en klassisk æra inden for bildesign.
 • Udforsk modellen, og nyd de mange realistiske pickup-detaljer såsom et lad med sidetrin, døre og bagklap, der kan åbnes, samt aftageligt rækværk af træ.
 • Direkte fra gården! Omfatter masser af sæsonbetonet tilbehør, bl.a. en trillebør og vandkande, grøntsager og en mælkejunge, en kasse med græskar samt en krans og gave til jul.
 • Styr bilen, og åbn dørene for at tjekke interiøret. Motorhjelmen kan også åbnes for at afsløre motoren.
 • Sættet er specialdesignet til voksne LEGO byggere og rummer en berigende byggeoplevelse med et samlerobjekt, der kan udstilles med glæde. Det er også en perfekt gaveidé til alle, der elsker vintage pickup-biler fra 1950'erne.
 • Modellen er over 14 cm høj, 33 cm lang og 14 cm bred.
 • Dette sæt med en LEGO vintage pickup fra 1950'erne indgår i et sortiment af kreative byggesæt designet til voksne byggefans, som elsker smukt design, indviklede detaljer og elegant arkitektur.
 • LEGO klodser er fremstillet af materialer af højeste kvalitet. De er af ensartet kvalitet, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • For LEGO elementer er sikkerhed og kvalitet i højsædet. Derfor testes de grundigt, så du kan være sikker på, at modellen er lige så robust, som den er smuk.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Pickup
SKU
10290
UPC
673419344975
Dele
1677
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Alder
18+ år
LEGO pris
1 149 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.