LEGO Lejlighederne fra Venner 10292

Den med de to lejligheder!

lego 10292 lejlighederne fra venner
 • 2048 Dele
 • LEGO Icons Tema
 • 10292 SKU

Har du fulgt med i Rachel, Ross, Joey, Phoebe, Chandler, Monica og Ross' eventyr? Sitcom'en Friends begyndte i 1994 og sluttede et årti senere, men den er stadig enormt populær. Fans af serien har ofte set episoderne igen og igen. Disse venners liv udspillede sig i to ikoniske lejligheder i New York. Nu kan du genopleve …

Læs mere...

Priser LEGO Lejlighederne fra Venner 10292

Proshop.dk Proshop.dk -23% 1 079 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 399 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk 1 667 kr Se

Se flere LEGO Icons sæt

Beskrivelse LEGO Lejlighederne fra Venner 10292

Har du fulgt med i Rachel, Ross, Joey, Phoebe, Chandler, Monica og Ross' eventyr? Sitcom'en Friends begyndte i 1994 og sluttede et årti senere, men den er stadig enormt populær. Fans af serien har ofte set episoderne igen og igen. Disse venners liv udspillede sig i to ikoniske lejligheder i New York.

Nu kan du genopleve nogle af disse eventyr med dette LEGO 10292 Friends sæt. Byggesættet er fyldt med genkendelige øjeblikke fra serien. De lilla vægge i Monicas stue, de liggestole, hvor Joey og Chandler kunne findes, og bordfodboldbordet, hvor der blev spillet en masse kampe, kan alle genskabes. Selv Joey og Chandlers kano og kylling og and er til stede. Hvilket øjeblik ønsker du at genopleve?

Oplev ikoniske øjeblikke

Med LEGO 10292 Friends kan du genskabe alle mulige sjove øjeblikke fra serien. Kan du huske, da Thanksgiving-kalkunen sad på Joeys hoved? Kan du huske, hvordan Rachel og Chandler spiste en stjålet cheesecake på gulvet i gangen?

Og kan du huske den lange pind, som vennerne brugte til at tjekke, om den grimme nøgne fyr stadig er i live? Du får disse og mange flere mindeværdige øjeblikke med LEGO Friends flat. Sættet består af 2048 dele og 7 minifigurer.

Hele vennegruppen

En lejlighed er ikke komplet uden de venner, der bor der eller kommer på besøg regelmæssigt. Derfor indeholder LEGO 10292 minifigurer af Rachel, Ross, Joey, Phoebe, Chandler, Monica og Chandler.

Selv Chandlers ekskæreste Janice er til stede. Kan du huske, hvordan hendes latter lyder? Mange fans af serien vil altid kunne huske denne lyd. Alle figurerne i dette LEGO sæt har karakteristisk tøj på, så du kan genkende dem med det samme. Hvilken af vennerne er din favorit?

Byg din egen Friends-verden

LEGO 10292 er ikke det første LEGO Friends sæt. Det var allerede muligt at genskabe Central Perk, den verdensberømte café. Kombiner Central Perk med disse lejligheder, og du kan nemt skabe din egen Friends-verden. De fleste af sitcomens episoder foregik trods alt på disse to steder.

Fra frieri til store slagsmål, alt foregik her. Dette LEGO sæt får dig til at genopleve det hele igen og igen. Det er et stort aktiv for fans af serien. Hver gang du ser lejlighederne i dit eget hjem, vil du få et smil på læben.

Skift scenerne jævnligt, eller genoplev dine yndlingsøjeblikke. Det er selvfølgelig også muligt at finde på dine egne nye Friends-historier. Hvad vil Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey, Phoebe og Janice opleve sammen med dig?

 • Byg og udstil en tro LEGO kopi af Joey og Chandlers lejlighed og Monica og Rachels lejlighed samt gangen mellem dem med dette LEGO sæt inspireret af tv-serien Friends.
 • LEGO Lejlighederne fra Venner (10292) til voksne er fyldt med autentiske detaljer og referencer til klassiske Friends-afsnit og vil være højdepunktet på enhver Venner-fans dag, måned og år.
 • Sættet indeholder 7 minifigurer og masser af skønt tilbehør med referencer til de mest elskede øjeblikke fra den populære tv-serie, og det vil se fantastisk ud at have stående fremme.
 • Dette sæt rummer en fordybende byggeoplevelse for voksne og er den perfekte måde at vise din kærlighed til tv-serien Venner på. Det vil også være en populær gave til alle, der elsker Friends-samlerobjekter.
 • Modellen er over 10 cm høj, 64 cm bred og 31 cm dyb. Derudover kan tæpperne løftes ud og blive til sjove minimodeller.
 • Kan du få øje på alle de ikoniske øjeblikke, der henvises til i dette sæt? F.eks. dengang ostekagen faldt på gulvet, dengang en kat angreb Ross på balkonen, eller dengang Joeys hoved sad fast i kalkunen.
 • Du kan føle dig hjemme, mens du går på opdagelse i de autentiske møbler og indretningen i sættet. Nyd Joey og Chandlers lænestole, Monicas grønne ottoman samt Gladys, Phoebes uhyggelige maleri.
 • LEGO Lejlighederne fra Venner indgår i et sortiment af kreative byggesæt designet til voksne byggefans, som elsker smukt design, indviklede detaljer og elegant arkitektur.
 • LEGO klodser er fremstillet af materialer af høj kvalitet. De er ensartede, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • Med LEGO elementer kommer sikkerhed og kvalitet i første række. Derfor testes de grundigt, så du kan være sikker på, at modellen er lige så robust, som den er smuk.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Lejlighederne fra Venner
SKU
10292
UPC
673419340311
Dele
2048
Tema
LEGO Ideas
Alder
18+ år
LEGO pris
1 399 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.