LEGO Mickey Mouse og Minnie Mouses rumraket 10774

Et sejt bygge- og legest til spndende og sjov rumforskning

lego 10774 mickey mouse og minnie mouses rumraket
 • 88 Dele
 • LEGO Disney Tema
 • 10774 SKU

Giv børns fantasi et boost med sættet Mickey Mouse og Minnie Mouses rumraket (10774) fra LEGO ǀ Disney Mickey og venner. Sættet indeholder et rumskib, der kan åbnes, samt en rumstation, så børn fra 4 år kan tage med Disneys Mickey Mouse og Minnie Mouse på tur ud i rummet. Lavet til at bygge og lege …

Læs mere...

Priser LEGO Mickey Mouse og Minnie Mouses rumraket 10774

Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 140 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk 141 kr Se
Legen.dk Legen.dk 159 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 180 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Mickey Mouse og Minnie Mouses rumraket 10774

Giv børns fantasi et boost med sættet Mickey Mouse og Minnie Mouses rumraket (10774) fra LEGO ǀ Disney Mickey og venner. Sættet indeholder et rumskib, der kan åbnes, samt en rumstation, så børn fra 4 år kan tage med Disneys Mickey Mouse og Minnie Mouse på tur ud i rummet.

Lavet til at bygge og lege med
Dette LEGO 4+-rumsæt er fyldt med sjove, udviklende aktiviteter, der hjælper børn til at få en god legeoplevelse. Hver pose med klodser indeholder en komplet model, som børn kan bygge for at sætte legen hurtigt i gang! Der er også startklodselementer til at starte byggeriet.

Underholdende familiesjov
4+-sæt er den perfekte måde for voksne at dele den sjove byggeoplevelse med børn på. Sættet omfatter enkel billedvejledning, så børn sagtens kan bygge uden at kunne læse. Indeholder også Instructions PLUS, der findes i den gratis app LEGO Byggevejledninger. I appen kan børn tydeligt følge med i byggeprocessen og gemme deres fremskridt, så de når som helst kan vende tilbage til byggeriet.

 • LEGO ǀ Disney sættet Mickey Mouse og Minnie Mouses rumraket (10774) er fyldt med sjov rolleleg og styrker børns byggeevner, når de flyver rundt i en raket og udforsker rummet.
 • En perfekt gave til børn fra 4 år, der gerne vil imponere på legepladsen! Overrask et barn med dette kreative byg selv-legetøj, der styrker fantasien og selvtilliden og underholder i timevis.
 • Perfekt til at lære at bygge. Raketten og rumstationen omfatter startklodselementer, som gør byggeriet nemt, så der er mere tid til at lege, samt 2 minifigurer og en eksklusiv silhuetflise af Mickey!
 • Dette LEGO ǀ Disney sæt er fyldt med sjove detaljer og tilbehør, bl.a. en stor klippe, der kan åbnes og indeholder et rumvæsen, samt et kamera og et lille flag, der kan bygges og give endnu flere muligheder for rolleleg.
 • Raketten er over 14 cm høj og 7 cm bred, og hele sættet inspirerer til endeløs leg. Fordi det er kompatibelt med andre LEGO klodser, kan det også udvides, i takt med at børns byggeevner vokser.
 • Giv unge byggere en stor oplevelse med enkel billedvejledning, så de kan bygge uden at kunne læse, og find muligheder for at zoome og gemme fremskridt i den digitale guide Instructions PLUS!
 • 4+-sæt er en sjov måde for børn at lære at bygge på, samtidig med at de styrker selvtilliden med nemme byggetrin. Sættene lader børn og voksne opdage glæden ved at bygge og lege sammen.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er nemme for små fingreat samle op og bygge med gang efter gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og elementer testes på stort set alle tænkelige måder for at sikre, at de lever op til strenge sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Mickey Mouse og Minnie Mouses rumraket
SKU
10774
EAN
5702016913149
UPC
673419339797
Dele
88
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.