LEGO Modullegehus 10929

F 3 gange s meget rolleleg med dette 3 i 1-dukkehus

lego 10929 modullegehus scaled
 • 129 Dele
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10929 SKU

Børn elsker at lege familie! Og med dette byggevenlige, åbne og tilgængelige dukkehus kan du også være med til den sjove leg. Stort legesæt med familiedukkehus Dette farverige, moderne dukkehus til små børn rummer mange muligheder for at lege og lære. Lær små børn om hverdagslivet, f.eks. madlavning, måltider og sengetidsrutiner, mens I deler den fantasifulde og …

Læs mere...

Priser LEGO Modullegehus 10929

Lego.com LEGO.com 384 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 442 kr Se

Se flere LEGO DUPLO sæt

Beskrivelse LEGO Modullegehus 10929

Børn elsker at lege familie! Og med dette byggevenlige, åbne og tilgængelige dukkehus kan du også være med til den sjove leg.

Stort legesæt med familiedukkehus

Dette farverige, moderne dukkehus til små børn rummer mange muligheder for at lege og lære. Lær små børn om hverdagslivet, f.eks. madlavning, måltider og sengetidsrutiner, mens I deler den fantasifulde og sjove rolleleg. Der er figurer af mand, kvinde og barn samt en hund og en bamse – alle designet til at inspirere til en tryghedsskabende følelse hos de mindste. Sættet er fyldt med velkendte detaljer og uendeligt sjov, så I kan dele endeløse vigtige udviklingsmæssige øjeblikke, mens I udforsker legemulighederne sammen. Få endnu mere sjov ved at ombygge de samme elementer til et højhus og derefter igen til et beboelseshus!

Fantastisk lærerigt legetøj til de mindste

Med genkendelige figurer og velkendte scener rummer LEGO DUPLO læringslegetøj fysisk, ubegrænset og sjov rolleleg med uendelige udviklingsmæssige fordele for børn.

 • Med dette åbne og tilgængelige 3 i 1-dukkehuslegesæt, der er nemt at samle, udvikler små børn finmotorikken og styrker de sociale og følelsesmæssige færdigheder, når de bygger, leger, ombygger og leger igen.
 • Dette alsidige legehus har køkken, dagligstue, badeværelse og soveværelse. Det er fyldt med realistiske detaljer, bl.a. et køleskab, der kan åbnes. Indeholder figurer af kvinde, mand, barn, hund og bamse samt masser af sjovt tilbehør.
 • Lær små børn om hverdagslivet, f.eks. madlavning, måltider og sengetidsrutiner. Ombyg til et højhus og derefter igen til et beboelseshus! Del magisk og sjov rolleleg, mens I udforsker legemulighederne sammen.
 • Børn vil elske at udspille fantasifulde historier med dette 3 i 1-legehus. Denne fantastiske gave til små børn fra 2 år rummer så meget, de kan udforske, opdage og lære.
 • Hovedlegehuset er over 36 cm højt, 39 cm bredt og 10 cm dybt. Legemulighederne kan udvides endnu mere ved at kombinere dette alsidige legesæt med andre LEGO DUPLO sæt.
 • Udelukkende drevet af børns fantasi! Fysisk legetøj uden batterier styrker børns kreative, fantasifulde og praktiske færdigheder og giver dem tilfredsstillelsen ved at få sjove ting til at ske "helt selv".
 • Åbn æsken til dette 3 i 1-dukkehus, så byggeriet, legen og læringen kan begynde med det samme. En enkel vejledning til forældre og børn rummer idéer og inspiration, så morskaben kan gå i gang med det samme.
 • Introducer førskolebørn til læring med kreativ leg uden facitliste, der inspirerer unge sind. Med velkendte scener, sjove figurer og fingervenlige elementer er LEGO DUPLO legesæt det ideelle udviklingslegetøj til de mindste.
 • LEGO DUPLO legesæt overholder de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – sådan har det været siden 1969.
 • LEGO Koncernen tester LEGO DUPLO klodser og elementer ved at kaste, klemme, vride, opvarme, bide, bøje, ridse og strække dem, så vi sikrer, at alle byggesæt lever op til de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Modullegehus
SKU
10929
EAN
5702016618181
UPC
673419318952
Dele
129
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
384 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.