LEGO Byggeplads med tårnkran 10933

Travl byggeplads fyldt med aktiviteter, der opbygger frdigheder

lego 10933 byggeplads med trnkran
 • 123 Dele
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10933 SKU

LEGO DUPLO Byggeplads legesættet Byggeplads med tårnkran (10933) til førskolebørn er fyldt med køretøjer, aktiviteter og figurer, der kan inspirere til rolleleg og udvikle færdigheder. En travl byggeplads fyldt med legemuligheder. Der venter en hel dag med aktiviteter for små bygningsarbejdere på denne travle byggeplads. Med en stor bulldozer, minibulldozer, lastbil med tippelad, legetøjsgravemaskine og -kran …

Læs mere...

Priser LEGO Byggeplads med tårnkran 10933

Lego.com LEGO.com 769 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 859 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 1 100 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 1 129 kr Se

Se flere LEGO DUPLO sæt

Beskrivelse LEGO Byggeplads med tårnkran 10933

LEGO DUPLO Byggeplads legesættet Byggeplads med tårnkran (10933) til førskolebørn er fyldt med køretøjer, aktiviteter og figurer, der kan inspirere til rolleleg og udvikle færdigheder.

En travl byggeplads fyldt med legemuligheder
Der venter en hel dag med aktiviteter for små bygningsarbejdere på denne travle byggeplads. Med en stor bulldozer, minibulldozer, lastbil med tippelad, legetøjsgravemaskine og -kran kan små børn og forældre arbejde sammen om at levere materialer, bygge et tårn ogrydde murbrokker fra gaden. Og når det er tid til frokost, er der en pølsebod på byggepladsen!

Alsidigt og detaljerigt sæt
Med 5 moderne figurer – en kvindelig maler og kranfører, 2 mandlige bygningsarbejdere og en pølsemand – samt masser af seje funktioner, såsom lys- og lydklodser og bulldozerens skub og kør-friktionsmotor, kan sættet engagere, underholde og inspirere børns fantasi. Hvis du vil have endnu flere legefordele, kan du kombinere det med andre LEGO DUPLO Byggepladssæt.

 • LEGO DUPLO Byggeplads legesættet Byggeplads med tårnkran (10933) er en travl byggeplads, fyldt med seje køretøjer, fantastiske aktiviteter og masser af figurer, der kan inspirere til rolleleg og udvikle færdigheder.
 • Indeholder 5 moderne figurer og 4 køretøjer – en stor bulldozer, minibulldozer, lastvogn med tippelad, gravko og en kran – med smarte funktioner, f.eks. en skub og kør-friktionsmotor, lyde, lys og et fungerende kranspil.
 • Lys og lyd gør den travle plads levende, når børn løfter toiletbygningen på plads med kranen, leverer materialer og rydder murbrokker væk fra gaden. Og når det er tid til en pause, er der en pølsebod!
 • Hvis du er på udkig efter den bedste gave til et lille barns voksende behov, er dette byggepladslegetøj fyldt med detaljer og funktioner og har dermed alt, hvad en lille bygningsarbejder fra 2 år kunne ønske sig af et fysisk sæt med funktionel gravemaskine.
 • Hovedbygningen med kranen fastgjort er over 40 cm høj, 20 cm bred og 25 cm dyb og inspirerer til fantasifuld leg i episk størrelsesorden med elementer, der er perfekte for små hænder at samle op og sætte sammen.
 • Legen drives af børns fantasi, mens lys og lyde drives af 3 stk. LR41 (knapcellebatteri) og 3 stk. LR44 (knapcellebatteri) – som alle medfølger i sættet.
 • Der medfølger enkel vejledning for at sikre, at forældre og børn kan bygge, lege og få maksimal nydelse fra alle aspekter af dette alsidige legesæt, med det samme æsken åbnes.
 • LEGO DUPLO legesæt uden facitlisteer designet til at underholde, stimulere og inspirere førskolebørns sind med velkendte scener, sjove figurer og småbørnsvenlige elementer.
 • LEGO DUPLO byggesæt er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad, fordi de overholder de højeste branchestandarder – og sådan har det været siden 1969.
 • LEGO Koncernen kaster, opvarmer, klemmer, vrider og analyserer klodserne og elementerne i LEGO DUPLO legesæt for at sikre, at alle små byggeres legetøj altid overholder de højeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Byggeplads med tårnkran
SKU
10933
EAN
5702016618228
Dele
123
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
769 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.