LEGO Trætophus 21318

Detaljeret Trtophus-model, der kan udfordre LEGO byggere og inspirere til endels leg!

lego 21318 trtophus
 • 3036 Dele
 • LEGO Ideas Tema
 • 21318 SKU

Byg, fremvis og leg med det superdetaljerede LEGO Ideas legesæt 21318 Trætophus, der består af 3.036 elementer. En kompleks model til erfarne LEGO byggere, som hele familien vil elske at lege med. Den indeholder en landskabssokkel og 3 LEGO trætophusafsnit – soveværelse, badeværelse og børneværelse. Træet har udskiftelige sæt af grønne sommer-bladelementer og gule og …

Læs mere...

Priser LEGO Trætophus 21318

Computersalg.dk Computersalg.dk -16% 1 587 kr Se
Legen.dk Legen.dk -16% 1 599 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -16% 1 600 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk -7% 1 775 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 899 kr Se
Br.dk Br.dk 1 899 kr Se
Kids-world.dk Kids-world.dk 1 900 kr Se

Se flere LEGO Ideas sæt

Beskrivelse LEGO Trætophus 21318

Byg, fremvis og leg med det superdetaljerede LEGO Ideas legesæt 21318 Trætophus, der består af 3.036 elementer. En kompleks model til erfarne LEGO byggere, som hele familien vil elske at lege med. Den indeholder en landskabssokkel og 3 LEGO trætophusafsnit – soveværelse, badeværelse og børneværelse. Træet har udskiftelige sæt af grønne sommer-bladelementer og gule og brune efterårs-bladelementer – disse og forskellige planteelementer på soklen er alle fremstillet af bæredygtigt plantebaseret polyethylenplast – og trætoppen og hustagene kan tages af for at give nem adgang. Modellen er fyldt med funktioner og elementer, der inspirerer til leg, bl.a. picnicbord med sæder, der kan bygges, gynge, bålplads, skattekort og skjult ædelstenselement til at udspille en skattejagt, samt en kran med spil på soveafsnittets balkon. Dette unikke og kreative legetøj er en fantastisk fødselsdagsgave, der indeholder minifigurer af en mor, far og børn samt en fuglefigur, til at udspille sjove familiescener. Det indeholder også et hæfte med byggevejledning samt oplysninger om LEGO Ideas fandesigneren og LEGO designeren bag sættet.

 • Dette LEGO Ideas sæt indeholder 4 minifigurer: mor, far og 2 børn samt en fuglefigur.
 • Dette udfordrende byggelegetøj med 3.036 elementer indeholder en landskabssokkel, træ med udskiftelige sæt af grønne (sommer)blade og gule og brune (efterårs)blade samt et LEGO Trætophus med 3 afsnit, soveværelse, badeværelse og børneværelse.
 • Trætoppen og hustagene kan tages af for at give nem adgang til at lege.
 • Landskabssoklen indeholder et picnicbord, der kan bygges, med 4 minifigursæder og tilbehør til at bygge en skovtur, et vandløb, der kan bygges, gynge (hænger i træet), bålplads, skjult ædelstenselement, plante- og buskelementer samt en stige op til husene.
 • Træets løv indeholder mere end 180 botaniske elementer, der er lavet af plantebaseret polyethylenplast fremstillet af sukkerrør fra bæredygtige kilder. Diverse planteelementer rundt om træet er også fremstillet af denne type plantebaseret plast. Dette er den første milepæl i LEGO Koncernens ambitiøse målsætning om udelukkende at fremstille produkter af bæredygtige materialer i 2030.
 • Soveværelsesafsnittet indeholder en seng, der kan bygges, og diverse elementer, bl.a. skjult saks (en henvisning til fandesignerens arbejde som frisør), skib i en flaske, kompas, ur samt en balkon med en håndbetjent kran med spil til at løfte ting op til huset.
 • Badeværelset indeholder badekar, der kan bygges, toilet og vask.
 • Børneværelset indeholder køjesenge og diverse elementer, f.eks. bog og skattekort.
 • Dette kreative LEGO Ideas legetøj indeholder et hæfte med byggevejledning samt oplysninger om fandesigneren og LEGO designeren bag dette fantastiske sæt.
 • Modellen er over 37 cm høj, 27 cm bred og 24 cm dyb.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Trætophus
SKU
21318
Dele
3036
Tema
LEGO Ideas
Alder
16+ år
LEGO pris
1 899 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.