LEGO Skrivemaskine 21327

Byg din egen gammeldags skrivemaskine i LEGO stil

lego 21327 skrivemaskine
 • 2079 Dele
 • LEGO Ideas Tema
 • 21327 SKU

Erstat dit digitale liv med enklere tider, mens du bygger en LEGO Ideas model af en gammeldags skrivemaskine (21327). Designet er inspireret af den klassiske udgave, som LEGO Koncernens grundlægger Ole Kirk Kristiansen brugte, og den bevæger sig og lyder ligesom den ægte vare. Den klodsbyggede typearm i midten hæves, hver gang der trykkes på …

Læs mere...

Priser LEGO Skrivemaskine 21327

Proshop.dk Proshop.dk -18% 1 549 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 899 kr Se

Se flere LEGO Ideas sæt

Beskrivelse LEGO Skrivemaskine 21327

Erstat dit digitale liv med enklere tider, mens du bygger en LEGO Ideas model af en gammeldags skrivemaskine (21327). Designet er inspireret af den klassiske udgave, som LEGO Koncernens grundlægger Ole Kirk Kristiansen brugte, og den bevæger sig og lyder ligesom den ægte vare. Den klodsbyggede typearm i midten hæves, hver gang der trykkes på en tast, og den er forbundet med vognen, der bevæger sig sidelæns under skrivningen. Valsen kan holde rigtigt papir.

Skabt af en LEGO fan til LEGO fans
Den detaljerede skrivemaskinemodel er skabt af en LEGO fan og stemt på af LEGO fans. Der medfølger et brev skrevet af Thomas Kirk Kristiansen fra fjerde generation af LEGO Koncernens ejerfamilie – sæt brevet i skrivemaskinen som prikken over i'et på en flot udstillingsgenstand.

Fantastisk gave
Modellen indgår i en samling af førsteklasses LEGO byggesæt til voksne. Den omfatter trinvis byggevejledning og vil være en perfekt gave til dig selv, LEGO fans, forfattere og alle, der elsker retroting.

 • Væk nostalgiske følelser og nysgerrighed hos yngre fans, der aldrig har set en skrivemaskine før, med denne LEGO Ideas bygge- og udstillingsmodel (21327), der bevæger sig og lyder som den ægte vare.
 • Omfatter en typearm i midten, der hæves, hver gang der trykkes på en bogstavtast, og som er knyttet til en vogn, der bevæger sig sidelæns, mens du skriver, samt en valse, der kan holde rigtigt papir.
 • Designet er inspireret af den klassiske skrivemaskine, der blev brugt af LEGO Koncernens grundlægger Ole Kirk Kristiansen.
 • Indeholder et hæfte med versioner på 43 sprog af et brev skrevet og underskrevet af Thomas Kirk Kristiansen fra LEGO Koncernens ejerfamilie. Vælg dit sprog, og sæt brevet i skrivemaskinen.
 • Denne nostalgiske samlermodel er perfekt til at tilbringe kvalitetstid alene eller sammen med familien og vil være en unik fødselsdags- eller julegave til dig selv, LEGO fans, forfattere og alle, der elsker retroting.
 • Skrivemaskinen er over 11 cm høj, 27 cm bred og 26 cm dyb og er en imponerende udstillingsgenstand, der er velegnet til at fotografere og dele billeder af med andre.
 • Modellen omfatter 2.079 elementer og indeholder også et illustreret hæfte om sættets fandesigner og LEGO designere samt trinvis byggevejledning, der fører dig gennem den udfordrende byggeoplevelse.
 • Dette byggesæt til voksne indgår i en samling af spændende LEGO Ideas modeller, der alle er skabt af fandesignere, stemt på af tusindvis af LEGO fans og produceret af LEGO Koncernen.
 • Siden 1958 har LEGO komponenter levet op til strenge branchestandarder for at sikre, at de altid er kompatible og nemme at sætte sammen til robuste modeller.
 • LEGO klodser testes på stort set alle tænkelige måder for at sikre, at de lever op til krævende internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Skrivemaskine
SKU
21327
EAN
5702016995831
UPC
673419345347
Dele
2079
Tema
LEGO Ideas
Alder
18+ år
LEGO pris
1 899 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.