LEGO 40406 Menneskerettighedsdag

Lad børn bygge og fremvise en fredsdue bygget af klodser

lego 40406 menneskerettighedsdag
  • 50 Dele
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 40406 SKU

Giv små byggere en belønning med en sød LEGO® minimodel – der er en ny hver måned. I december er det tid til at fejre menneskerettighederne med dette flotte byggesæt (40406).Dette byg selv-sæt med 50 elementer er en sej gave til enhver anledning til børn fra 6 år, der elsker at samle på søde LEGO® …

Læs mere...

Priser LEGO 40406 Menneskerettighedsdag

Lego.com LEGO.com 30 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO 40406 Menneskerettighedsdag

  • Giv små byggere en belønning med en sød LEGO minimodel – der er en ny hver måned. I december er det tid til at fejre menneskerettighederne med dette flotte byggesæt (40406).
  • Dette byg selv-sæt med 50 elementer er en sej gave til enhver anledning til børn fra 6 år, der elsker at samle på søde LEGO dyr, eller til børn, der slet ikke har prøvet at bygge med LEGO klodser før.
  • Duen er over 6 cm høj, så den fylder ikke for meget på skrivebordet. Sættet er kompatibelt med alle LEGO sæt, så børn kan føje det til andre LEGO legesæt, de har derhjemme.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Menneskerettighedsdag
SKU
40406
EAN
5702016720211
Dele
50
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
30 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.