LEGO 41424 Redningsstation i junglen

Giv timevis af junglesjov med dette redningsstationslegetj

lego 41424 redningsstation i junglen
 • 648 Dele
 • LEGO Friends Tema
 • 41424 SKU

LEGO® Friends er stolte over at støtte National Geographic Explorers, som bruger deres kreativitet, nysgerrighed og passion til at beskytte truede dyrearter i vores jungler, og hjælper med at skabe en bedre verden for os alle.Lad dyreglade børn begive sig ud på et LEGO® Friends eventyr, når de hjælper med at redde dovendyret fra skoven …

Læs mere...

Priser LEGO 41424 Redningsstation i junglen

Lego.com LEGO.com 599 kr Se

Se flere LEGO Friends sæt

Beskrivelse LEGO 41424 Redningsstation i junglen

 • LEGO Friends er stolte over at støtte National Geographic Explorers, som bruger deres kreativitet, nysgerrighed og passion til at beskytte truede dyrearter i vores jungler, og hjælper med at skabe en bedre verden for os alle.
 • Lad dyreglade børn begive sig ud på et LEGO Friends eventyr, når de hjælper med at redde dovendyret fra skoven og bringe det tilbage til deres fristed i trætophuset med legesættet Redningsstation i junglen (41424).
 • Dette legesæt med træhus indeholder 3 bygbare minidukkefigurer samt figurer af 2 elefanter og 2 dovendyr. Sejt tilbehør, såsom legetøjs-walkie-talkies, dyreredningsudstyr og en robotdrone, holder legen kreativ.
 • Dette legesæt med redningsstation omfatter en klinik og et vagttårn, der er forbundet med en hængebro. Vennerne kan skynde sig ud på firhjulscrosseren for at redde et dovendyr, der sidder fast i et træ, mens hytten giver dem et sted at hænge ud.
 • Børn fra 8 år vil se dette byggesæt med redningsstation som en tilfredsstillende byggeudfordring, der styrker deres evner. Det er en perfekt gave til fødselsdag eller en anden anledning til børn, der elsker at passe og pleje og lege med dyr.
 • Trætophuset er over 28 cm højt og 31 cm bredt og er flot at vise frem. Børn kan udvide legen ved at tilføje andre LEGO klodser, eftersom alt LEGO legetøj er kompatibelt.
 • Der er ikke behov for batterier for at sætte gang i den spændende jungleaction – dovendyrets træ "bryder i brand" ved hjælp af en manuel skubbefunktion. Det betyder, at redningsrollelegen kan starte, så snart byggeriet er slut!
 • Dette fantastiske jungleredningslegetøj indeholder trinvis vejledning. For at give den sjove byggeoplevelse et boost kan du downloade appen LEGO Byggevejledninger og få adgang til den intuitive vejledning Instructions PLUS, hvor børn kan zoome ind på, dreje og se deres model.
 • LEGO Friends sæt lever op til de højeste branchestandarder samt LEGO Koncernens egne strenge kvalitetskriterier, så de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad – sådan har det været siden 1958.
 • Ud over at leve op til de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder tester LEGO Koncernen alt LEGO byggelegetøj til det yderste, så du kan være sikker på, at du har købt et legesæt, der er sikkert for børn at bruge.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Redningsstation i junglen
SKU
41424
EAN
5702016619096
UPC
673419320078
Dele
648
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
599 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.