LEGO Heartlake Grand Hotel 41684

Det ultimative hotellegetj til leg ret rundt

lego 41684 heartlake grand hotel
 • 1308 Dele
 • LEGO Friends Tema
 • 41684 SKU

Er du på udkig efter en glamourøs gave, der kan imponere et kreativt barn? Heartlake Grand Hotel (41684) vil overraske og begejstre barnet fra første tur gennem svingdøren. Det smukke sæt i 3 etager er fyldt med kreative detaljer, der kan underholde små byggere med timevis af leg i virkelighedens verden. Femstjernede detaljer. Der er masser …

Læs mere...

Priser LEGO Heartlake Grand Hotel 41684

Lego.com LEGO.com 629 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 700 kr Se

Se flere LEGO Friends sæt

Beskrivelse LEGO Heartlake Grand Hotel 41684

Er du på udkig efter en glamourøs gave, der kan imponere et kreativt barn? Heartlake Grand Hotel (41684) vil overraske og begejstre barnet fra første tur gennem svingdøren. Det smukke sæt i 3 etager er fyldt med kreative detaljer, der kan underholde små byggere med timevis af leg i virkelighedens verden.

Femstjernede detaljer
Der er masser at udforske, fra pianobaren og receptionen til værelserne og det udendørs spiseområde, samt lækre elementer såsom spa og penthouse. Sættet omfatter også minidukke-skuespilleren Amelia, så børn kan lege, at de lever livet som kendis. Indeholder også LEGO Friends Stephanie, Emma og River, der kan spille rollen som gæster, receptionist eller piccolo.

Et sæt til alle årstider
Det medfølgende sæsontilbehør giver legen en ekstra dimension. I takt med at årstiderne skifter, kan børn udsmykke modellen kreativt, så legen ændrer sig. Træernes blade kan skifte farve om efteråret, der er snebolde, istapper og en snemand til vinter, samt blomster til sommer

 • Lad børn leve livet som kendis på Heartlake Grand Hotel (41684), en detaljerig, 3-etagers bygning i pariserstil, komplet med sæsontilbehør, der sikrer sjov året rundt.
 • Indeholder 4 LEGO Friends minidukker – bl.a. figurer af skuespiller og receptionist – og 3 dyrefigurer. Hotellet er fyldt med autentiske detaljer og har 5 værelser at udforske, samt et udendørs spiseområde.
 • Kreative børn kan få timevis af sjov med at genskabe, hvordan det føles at bo eller arbejde på et luksushotel. De vil elske at bruge fantasien til at udsmykke hotellet med tilbehør, der følger årstiderne.
 • Ideel gave med skiftende årstider til drenge og piger fra 8 år, der elsker legetøj fra virkelighedens verden. Giv en overraskende gave til børn, som har lidt erfaring med LEGO byggeri i forvejen – de vil nyde byggeudfordringen.
 • Hovedbygningen er over 28 cm høj, 28 cm bred og 14 cm dyb. Takket være sin størrelse og sit design er dette LEGO Friends sæt en udstillingsmodel med stor gennemslagskraft.
 • Ligesom alle andre LEGO Friends sæt er denne model med 1.308 elementer fyldt med autentisk tilbehør, der sætter gang i den kreative leg. Der er endda en bagagevogn til piccoloen og værelsesnøgler, der passer til dørene!
 • Kreativt sæsontilbehør sikrer, at legen kan føles ny hele året rundt. Om vinteren er der stearinlys og snebolde, om sommeren blomster og is, og der er gyldne blade og græskar til efteråret.
 • Introducer unge til en verden af Heartlake-legetøj. De kan finde smarte fartøjer, realistiske bygninger og helte fra hverdagen – perfekt til børn, der elsker at udspille scener fra virkeligheden.
 • LEGO legesæt lever op til strenge branchestandarder, hvilket sikrer, at de er af ensartet kvalitet og er kompatible – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO Friends Heartlake-legetøj til børn bliver testet på stort set enhver tænkelig måde, så du kan være sikker på, at hvert eneste byggesæt lever op til strenge sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Heartlake Grand Hotel
SKU
41684
EAN
5702016916669
Dele
1308
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
629 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.