LEGO Surferhus ved stranden 41693

Sjov sommerleg med 2-etagers strandhus

lego 41693 surferhus ved stranden
 • 685 Dele
 • LEGO Friends Tema
 • 41693 SKU

Mærk ferieglæden hele året med LEGO Friends sættet Surferhus ved stranden (41693). Børn, der elsker at tage på ferie, kan genopleve rejseminder, når de hænger ud med vennerne ved havet. LEGO livet er herligt. Bygningen i 2 etager rummer en isbutik med tagterrasse, en butik med udlejning af strandudstyr og LEGO Friends Mias bedstemors lejlighed og …

Læs mere...

Priser LEGO Surferhus ved stranden 41693

Lego.com LEGO.com 519 kr Se

Se flere LEGO Friends sæt

Beskrivelse LEGO Surferhus ved stranden 41693

Mærk ferieglæden hele året med LEGO Friends sættet Surferhus ved stranden (41693). Børn, der elsker at tage på ferie, kan genopleve rejseminder, når de hænger ud med vennerne ved havet.

LEGO livet er herligt
Bygningen i 2 etager rummer en isbutik med tagterrasse, en butik med udlejning af strandudstyr og LEGO Friends Mias bedstemors lejlighed og køkkenhave. Sættet omfatter en cool bil uden top, som Andrea og Mia kan køre afsted med deres surfbrætter i. På stranden kan de nyde bølgerne og lege med delfin- og skildpaddefigurerne. Ligesom alle andre LEGO Friends sæt indeholder dette et væld af tilbehør, der kan sætte gang i kreative historier. En guitar, pladespiller og solcreme er blot nogle af de elementer, der medfølger for at hjælpe børn på vej mod fantasifulde ferieeventyr.

Fantastiske gaver, der lærer børn om venskab
Introducer børn til Heartlake – et sted med hverdagshelte og spændende missioner, hvor alle børn kan finde en ven, der minder om dem selv.

 • Lad små byggere fordybe sig i en verden af sommersjov med LEGO Friends legetøjet Surferhus ved stranden (41693). Børn kan lege, at de tilbringer en perfekt dag med at fange bølger og hænge ud på stranden med vennerne.
 • Legesættet omfatter en udlejningsbutik til strandudstyr, en isbutik og en lejlighed. Det indeholder en åben bil, LEGO Friends Mia og Andrea, en mikrodukke samt hunde-, delfin- og skildpaddefigurer til børn.
 • Børn kan leje surfudstyr, møde venner i isbutikken og så køre afsted i bilen mod stranden. De kan hænge ud med Mias bedstemor og hjælpe hende med at samle grøntsager i hendes taghave.
 • Der er masser af funktioner og detaljer at opdage, så dette sæt vil være en fantastisk fødselsdags- eller julegave til børn fra 6 år, der elsker at drømme sig tilbage til sjove sommerferier.
 • Denne underholdende og kreative gave er over 18 cm høj, 35 cm bred og 10 cm dyb, og dermed er den lille nok til at have stående fremme, men sprængfyldt med detaljer og sjov.
 • Dette sæt er et fantastisk legetøj med fokus på venskab. Værelserne på øverste etage kan tages af, så man kan lege med dem separat. Værelserne kan også omarrangeres i en hvilken som helst rækkefølge – perfekt til kreative børn!
 • Der er masser af tilbehør til børn, som elsker kreativ leg. En guitar, 3 surfbrætter, 2 pagajer, en pladespiller, køkkenudstyr og en drik med kokosmælk er bare nogle af de mange medfølgende elementer.
 • Tag børn med på ferie i LEGO Friends Heartlake, og lad deres fantasi ride på en bølge af kreativitet. I Heartlake finder de både spændende eventyr, hverdagshelte og masser af dyrelegetøj.
 • Siden 1958 har LEGO legesæt levet op til strenge branchestandarder samt LEGO Koncernens egne kvalitetskriterier for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • Klodserne i LEGO legesæt bliver kastet, klemt, vredet, opvarmet, bøjet, ridset og strakt for at sikre, at de altid lever op til strenge internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Surferhus ved stranden
SKU
41693
Dele
685
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
519 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.