LEGO 41909 Armbånd med havfruestemning

Giv din lille hav-person en kreativ gave, barnet vil elske!

Produktoplysninger

SKU
41909
Dele
34 stk.
Tema
Alder
LEGO pris
59,95 kr.

Om LEGO 41909 Armbånd med havfruestemning

  • Lad dit barn fordybe sig i glæden ved at lave venskabsarmbånd med LEGO® DOTS legetøjet Armbånd med havfruestemning (41909), der findes i begrænset oplag, og som indeholder 2 justerbare remme og 2 farverige mosaikker. Legen starter med udsmykning!
  • Masser af kreative idéer til gør det selv-armbånd! Børn kan styrke deres designfærdigheder og evner til selvudfoldelse, når de dekorerer og deler armbåndene ved at følge de medfølgende mønsteridéer eller finde på deres eget, helt særlige look.
  • Mosaikkerne i dette eller andre sæt er fantastiske til kreativitet som en del af en sjov oplevelse med venner. Børn kan tilføje mosaikker fra LEGO® DOTS pakken Ekstra DOTS – serie 1 (41908) og virkelig dykke ned i at skabe deres egne unikke armbånd.
  • Alle fans af gør det selv-projekter og kunsthåndværk vil elske dette kreative sæt. De fleksible armbånd og farverigt udsmykkede mosaikker vil være en spændende gaveidé til jul, fødselsdag eller når som helst til drenge og piger fra 6 år.
  • Lille,nemt og bogstavelig talt bærbart. Armbåndene er hver over 20 cm lange, og dermed er dette populære gør det selv-armbåndssæt perfekt til unge designere, der gerne vil afprøve nye idéer og derefter dele eller gå rundt med den bedste version.
  • Kraften i et barns fantasi rummer ubegrænset sjov og kreativitet! Legetøj uden batterier hjælper med at booste børns kreative byggeevner og giver dem glæden ved selv at skabe noget helt nyt.
  • Åbn pakken, og lad alt det sjove begynde ved at udsmykke armbåndet. Enkel inspiration gør designprocessen til en leg, så drenge og piger kan opleve stoltheden ved at bygge deres helt eget smykke og samtidig opleve masser af kreativt sjov.
  • Lad børn skabe sejt kunsthåndværk med LEGO® DOTS sæt. Dette smarte gør det selv-armbåndssæt rummer ubegrænset designinspiration, der styrker børns kreativitet og selvtillid.
  • LEGO® byggeklodser og mosaikker overholder de højeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO® klodser og mosaikker bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at alle børns byggesæt overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Giv din anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *