LEGO 41910 Armbånd med is og gode venner

Lad dit barn dykke ned i fantasifuld leg med dette armbåndssæt

Produktoplysninger

SKU
41910
Dele
34 stk.
Tema
Alder
LEGO pris
59,95 kr.

Om LEGO 41910 Armbånd med is og gode venner

  • Giv et barn fornøjelsen ved at lave personligt tilpassede venskabsarmbånd med LEGO® DOTS legetøjet Armbånd med is og gode venner (41910), der findes i begrænset oplag, og som indeholder 2 justerbare remme med plads til én række mosaikker samt 32 farverige mosaikker.
  • Et kreativt gør det selv-kunsthåndværkssæt! Børn kan styrke deres evner til selvudfoldelse, når de dekorerer og deler armbåndene ved at følge de medfølgende mønsteridéer eller finde på deres helt eget unikke look.
  • De farverige mosaikker i dette eller andre sæt er fantastiske at bruge som en del af en sjov oplevelse med venner. Børn kan også bruge mosaikker fra LEGO® DOTS pakken Ekstra DOTS – serie 1 (41908) til at sætte mere pift på deres søde venskabsarmbånd.
  • Alle fans af gør det selv-projekter og kunsthåndværk vil elske dette kreative sæt. De fleksible armbånd og farverigt udsmykkede mosaikker er en fantastisk gaveidé til jul, fødselsdag eller når som helst til drenge og piger fra 6 år.
  • Lille og totalt kawaii (nuttet)! Armbåndene er hver over 20 cm lange, og dermed er dette bedårende gør det selv-armbåndssæt fantastisk til unge designere, der gerne vil tage deres kreationer med på farten og derefter dele eller gå rundt med deres favorit.
  • Kraften i et barns fantasi rummer ubegrænset sjov og kreativitet! Legetøj uden batterier hjælper med at booste børns evne til kreativt byggeri og fantasifuld leg og giver dem glæden ved selv at skabe noget helt nyt.
  • Åbn posen, og lad alt det sjove begynde ved at udsmykke armbåndene. Enkel inspiration er med til at gøre designprocessen til en leg, så børn kan opleve stoltheden ved at lave noget unikt helt selv og samtidig opleve masser af kreativt sjov.
  • Lad børn skabe kreativt kunsthåndværk med LEGO® DOTS sæt. Dette smarte gør det selv-armbåndssæt rummer ubegrænset designinspiration, der styrker børns kreativitet og selvtillid.
  • LEGO® byggeklodser og mosaikker overholder de højeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO® klodser og mosaikker bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at alle børns byggesæt overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Giv din anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *