LEGO Kreativt festsæt 41926

Festen stopper aldrig med cupcakes, du selv kan designe!

lego 41926 kreativt festsaet
 • 623 Dele
 • LEGO DOTS Tema
 • 41926 SKU

Ram den helt rigtige feststemning for designelskende børn med det sjove LEGO DOTS Kreativt festsæt (41926)! Sættet er hurtigt at samle og giver drenge og piger mulighed for at skabe og dekorere deres egen farverige, legetøjscupcakes, som de selv kan bygge, med aftagelig glasur, der afslører et hemmeligt rum indeni til slik eller små overraskelser. Det …

Læs mere...

Priser LEGO Kreativt festsæt 41926

Lego.com LEGO.com 161 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 192 kr Se

Se flere LEGO DOTS sæt

Beskrivelse LEGO Kreativt festsæt 41926

Ram den helt rigtige feststemning for designelskende børn med det sjove LEGO DOTS Kreativt festsæt (41926)! Sættet er hurtigt at samle og giver drenge og piger mulighed for at skabe og dekorere deres egen farverige, legetøjscupcakes, som de selv kan bygge, med aftagelig glasur, der afslører et hemmeligt rum indeni til slik eller små overraskelser.

Det er en LEGO DOTS fest!
Dette fantasifulde sæt indeholder 8 byg selv-cupcakes og masser af mosaikker, stearinlys og klistermærker, som børn kan bruge til at udsmykke den perfekte cupcake. Der medfølger også festinspiration, som kan hjælpe forældre med at gøre det til den bedste dag nogensinde for deres barn.

Sjov for børn, der elsker design
Børn kan dekorere de flotte cupcakes, som de vil, og dele deres designs med venner. De farverige cupcakes kombinerer børns passion for design og kreativitet med sjov festunderholdning i en skøn gave med fødselsdagstema.

 • Overrask ethvert barn med det søde LEGO DOTS sæt Kreativt festsæt (41926), som indeholder 8 byg-selv-cupcakes, et klistermærkeark, bygbart fødselsdagslys og masser af farverige mosaikker.
 • Børn kan dekorere de lækre cupcakes med de medfølgende designidéer eller bruge deres kreativitet og evner til at finde på deres egne farverige mønstre. De kan også tage deres cupcake med hjem som et minde om dagen.
 • De medfølgende mosaikker er fremragende til kreativ udsmykning. Børn kan også bytte mosaikkerne ud med mosaikker fra andre designsæt og -poser, f.eks. Ekstra DOTS – serie 3 (41921), for at lave endnu mere sjovt design!
 • Ethvert barn, der holder af designaktiviteter, vil elske denne kreative idé. Sættet er en fremragende aktivitet til et selskab, og de lækre cupcakes er en sjov gæstegave til drenge og piger fra 6 år.
 • Fantasifuld sjov i bærbar størrelse. Hver legetøjscupcake er over 6 cm høj, 6 cm bred og 3 cm dyb, har aftagelig glasur øverst og et hemmeligt rum indeni.
 • Giv børn spændende kreative elementer, de kan skabe og bruge, med LEGO DOTS sæt. Disse lækkert udseende cupcakes er perfekte til en festaktivitet, der kan opbygge børns kreative selvtillid, samtidig med at de har det sjovt.
 • LEGO DOTS sæt rummer ubegrænset åben kreativitet og inspirerer børn til at finde deres egen stil, når de designer og omdesigner cool elementer, mens de nyder glæden ved LEGO leg.
 • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Kreativt festsæt
SKU
41926
EAN
5702016914863
Dele
623
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
161 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.