LEGO Monster Jam Max-D 42119

Monster Jam-sjov med tempofyldt action!

lego 42119 monster jam max d
 • 230 Dele
 • LEGO Technic Tema
 • 42119 SKU

Inspirer børn, der elsker Monster Jam, til at bygge deres helt egen monstertruck med LEGO Technic byggesættet Monster Jam Max-D (42119). Med pull-back-funktionen kan drenge og piger genskabe dristige stunts fra Monster Jam-arenaen på ingen tid. 2 i 1-legetøjstrucken er spækket med kraftfulde detaljer, ligesom den ægte vare. Nyd den autentiske grafik samt farverne, piggene …

Læs mere...

Priser LEGO Monster Jam Max-D 42119

Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 139 kr Se
Alternate.dk Alternate.dk 153 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk 172 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 173 kr Se

Se flere LEGO Technic sæt

Beskrivelse LEGO Monster Jam Max-D 42119

Inspirer børn, der elsker Monster Jam, til at bygge deres helt egen monstertruck med LEGO Technic byggesættet Monster Jam Max-D (42119). Med pull-back-funktionen kan drenge og piger genskabe dristige stunts fra Monster Jam-arenaen på ingen tid. 2 i 1-legetøjstrucken er spækket med kraftfulde detaljer, ligesom den ægte vare. Nyd den autentiske grafik samt farverne, piggene og det bevægelige flag.

2 i 1 giver dobbelt så meget sjov!
Dette cool Monster Jam-trucklegetøj rummer 2 byggeudfordringer i 1. Efter at have bygget Max-D-modellen kan børn ombygge den til en firhjulscrosser for at få endnu flere eventyr i fuld fart. Find Instructions PLUS i den gratis app LEGO Byggevejledninger. Denne interaktive vejledning indeholder zoom- og drejeværktøjer, der gør byggeriet nemt.

Lær gennem leg
LEGO Technic universet er en god introduktion til teknik og mekanik for unge LEGO fans. Med detaljerede modeller, der er inspireret af fartøjer fra virkelighedens verden, lærer børn, mens de leger.

 • Lad monstertruck-fans genskabe deres yndlingsøjeblikke fra arenaen med LEGO Technic legetøjsbyggesættet Monster Jam Max-D (42119).
 • To byggeudfordringer! 2 i 1-legetøjet med den seje Max-D monstertruck kan ombygges til en pull-back-firhjulscrosser, så legen varer endnu længere.
 • Pull-back-funktionen gør det nemt for børn at give deres truck og firhjulscrosser masser af fart. Bare træk tilbage og slip for at sende dem drønende afsted.
 • Er du på udkig efter populært legetøj til børn, der elsker monstertrucks? Dette bygbare modelsæt er ideelt til drenge og piger fra 7 år, der elsker spændende køretøjer.
 • Detaljerne omfatter Max-D's ikoniske pigge og en ru metallisk overflade med flammegrafik, ligesom på virkelighedens truck.
 • Monster Jam-legetøjstrucken er over 10 cm høj, 25 cm lang (med flag) og 11 cm bred.
 • Der medfølger vejledning til Max-D-modellen samt digital Instructions PLUS-vejledning i den gratis app LEGO Byggevejledninger. Vejledning til firhjulscrosserenfindes online.
 • LEGO Technic universet indeholder avancerede, bygbare modeller til unge LEGO fans, der er klar til deres næste byggeudfordring.
 • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO Technic elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Monster Jam Max-D
SKU
42119
EAN
5702016890631
Dele
230
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.