LEGO Offroader-buggy 42124

Den fedeste fjernstyrede Offroad-buggy i byen

lego 42124 offroader buggy
 • 374 Dele
 • LEGO Technic Tema
 • 42124 SKU

Rejs tilbage til 1980'erne med den lækre LEGO Technic Offroad-buggy (42124) – det er sjov for alle aldre fra 10 år. Når du har bygget modellen, kan du gøre den levende ved hjælp af den gratis CONTROL+-app. Buggyen er vinklet fortil for at give stabilitet, når du hopper og udfører tricks, ligesom klassiske fjernstyrede legetøjsbiler. …

Læs mere...

Priser LEGO Offroader-buggy 42124

Lego.com LEGO.com 699 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 1 012 kr Se

Se flere LEGO Technic sæt

Beskrivelse LEGO Offroader-buggy 42124

Rejs tilbage til 1980'erne med den lækre LEGO Technic Offroad-buggy (42124) – det er sjov for alle aldre fra 10 år. Når du har bygget modellen, kan du gøre den levende ved hjælp af den gratis CONTROL+-app. Buggyen er vinklet fortil for at give stabilitet, når du hopper og udfører tricks, ligesom klassiske fjernstyrede legetøjsbiler. Med affjedring for og bag (for første gang hos LEGO Technic) samt store dæk, en motorhjelm, der kan åbnes, antenne og retro-klistermærker er denne bil fyldt med attitude.

Udfør episke stunts med appen
Download den gratis CONTROL+-app for virkelig at sætte denne Offroad-buggy på prøve. Brug appen til at køre forlæns og baglæns, styre og udføre stunts. Der er forskellige styrefunktioner, lydeffekter, udfordringer, resultater og meget mere at udforske.

En berigende byggeoplevelse
LEGO Technic sæt omfatter realistiske bevægelser og mekanismer, der præsenterer LEGO byggere for et teknisk univers på en imødekommende og realistisk måde.

 • Gør klar til timevis af sjov med LEGO Technic byggesættet Offroad-buggy (42124). Denne fjernstyrede Offroad-buggy er fyldt med detaljer, der er inspireret af de originale fjernbetjente legetøjsbiler fra 1980'erne.
 • Fantastiske tricks er nemme at udføre takket være bilens affjedring for og bag, de enorme dæk og den vinklede front.
 • Download den gratis CONTROL+-app for at give denne fjernstyrede buggy en ny dimension. Brug appen til at styre bilen, udføre stunts og låse op for udfordringer, lydeffekter og meget mere.
 • Denne Offroad-buggy er en fantastisk gave til børn fra 10 år. Voksne, der kan huske de klassiske fjernstyrede legetøjsbiler fra 1980'erne, vil også elske den, hvilket gør det til en sjov oplevelse, alle generationer kan nyde sammen.
 • Nyd det retro farvetema, komplet med 1980'er-inspirerede klistermærkedetaljer.
 • Den fjernstyrede model af offroad-buggyen er over 13 cm høj til taget, 19 cm høj inklusive antenne, 28 cm lang og 16 cm bred.
 • For at få glæde af alle funktionerne i dette app-styrede legetøj skal du bruge 6 x LR6/AA-batterier (medfølger ikke).
 • LEGO Technic universet byder på avanceret byggelegetøj til LEGO fans, der er klar til deres næste byggeudfordring.
 • LEGO Technic komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO Technic elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Offroader-buggy
SKU
42124
EAN
5702016891010
Dele
374
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
699 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.