Produkt beskrivelse (42141)

Byg din egen fantastiske racerbil med LEGO 42141. Med dette sæt med 1432 klodser kan du bygge en McLaren Formel 1-racerbil. Nyd de smukke detaljer og drøm om sejr. Den imponerende udstillingsmodel er meget sandfærdig og vil helt sikkert blive elsket af enhver racer- og LEGO-fan. LEGO-modellen blev endda udviklet samtidig med modellen af ​​den rigtige racerbil. LEGO designteamet har arbejdet tæt sammen med McLaren Racing-teamet for dette. Det gør denne LEGO McLaren Formel 1-racerbil til et så fantastisk sæt at have derhjemme. Du kommer ikke tættere på originalen!

It's here. The first McLaren F1 @Lego_Group Technic model, inspired by our 2021 livery… And there's two BIG fans already! 🙌

Available from 1 March. pic.twitter.com/N2cONC03PO

— McLaren (@McLarenF1) February 8, 2022

En nøjagtig tilnærmelse af originalen

Ligesom den rigtige racerbil er LEGO McLaren racerbilen udstyret med en V6 cylinder motor. Med bevægelige stempler, fungerende styretøj, affjedring og et differentiale til præcise sving, er denne kopi meget tæt på originalen. LEGO modellen er ikke mindre end 65 centimeter lang, 13 centimeter høj og 27 centimeter bred. Det gør denne racerbil til et rigtigt blikfang, uanset hvor du placerer den. Med de medfølgende sponsor-klistermærker kan du få din racerbil til at ligne en rigtig Formel 1-racerbil.

Et særligt samarbejde

LEGO 42141 blev skabt gennem et særligt samarbejde mellem LEGO Technic-designerne og McLaren Racing-teamet. I byggevejledningen til dette LEGO sæt vil du lære mere om dette specielle samarbejde og designet af modellen. Det sikrer, at du vil sætte endnu mere pris på denne model. Fordyb dig i denne racerbils historie og nyd hvert trin i byggeprocessen.

En fantastisk gave til racerfans

Dette LEGO sæt er en fantastisk gave til enhver Formel 1-fan, der drømmer om at eje deres egen racerbil. Ikke nok med at du får timevis af sjov med at samle bilen, så vil du nyde de mange detaljer gang på gang. Fordi racerbilen er designet samtidig med den rigtige bil, er modellen ekstremt realistisk. Oplev alle detaljerne, beundre den måde, denne LEGO racerbil er sat sammen på, og vær stolt af din egen præstation.

LEGO 42141 McLaren Formula 1-racerbil - Alt 1

En dejlig byggeudfordring for voksne

Dette LEGO sæt er den perfekte voksenudfordring. Den avancerede model giver en masse sjov og udfordring for LEGO fans. Under byggeprocessen kan de helt fordybe sig i dette smukke sæt. Hvert stykke er gennemtænkt, så alt føles perfekt. Og efter denne vidunderlige udfordring vil du stolt se på din egen Formel 1-racerbil igen og igen. På denne måde føler du dig som en rigtig mester!