LEGO Elsa og Nokkens bog-eventyr 43189

Endelse eventyr venter forude i denne cool Disney Frost II-bog!

lego 43189 elsa og nokkens bog eventyr
 • 125 Dele
 • LEGO Disney Tema
 • 43189 SKU

Børn kan udforske scener og historier fra Disneys Frost II i det fantasifulde LEGO ǀ Disney sæt Elsa og Nokkens bog-eventyr (43189). Sættet omfatter en bog, der kan åbnes og ombygges, og et klistermærkeark til udsmykning, samt trykt byggevejledning og digital Instructions PLUS-guide. Med appen LEGO Byggevejledninger kan børn zoome, dreje og se modellen. Takket …

Læs mere...

Priser LEGO Elsa og Nokkens bog-eventyr 43189

Proshop.dk Proshop.dk -39% 110 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -27% 132 kr Se
Legen.dk Legen.dk -12% 159 kr Se
LEGO.com LEGO.com 180 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Elsa og Nokkens bog-eventyr 43189

Børn kan udforske scener og historier fra Disneys Frost II i det fantasifulde LEGO ǀ Disney sæt Elsa og Nokkens bog-eventyr (43189). Sættet omfatter en bog, der kan åbnes og ombygges, og et klistermærkeark til udsmykning, samt trykt byggevejledning og digital Instructions PLUS-guide. Med appen LEGO Byggevejledninger kan børn zoome, dreje og se modellen. Takket være den intuitive byggeproces kan selv små byggere føle sig som mesterbyggere ... fantastisk!

Sjov rolleleg på farten
Børn får masser af kreativt sjov i dette bærbare sæt. De kan lege med det for sig selv eller sammen med andre LEGO ǀ Disney sæt, og det er fyldt med detaljer og igangsættere, der kan inspirere fantasien.

Yndlingsfigurer og spændende scener
Med dette kreative LEGO ǀ Disney sæt kommer børn hurtigt i gang med legen. Der er 3 mikrodukkefigurer – bl.a. Iduna og 2 versioner af Disneys Elsa – samt LEGO figurer af Olaf, Nokken og jordkæmpen. Eventyrbogen er en genial gave, som børn kan lege med når som helst.

 • Sæt gang i spændende filmbaseret rolleleg eller kreativt sjov med LEGO ǀ Disney sættet Elsa og Nokkens bog-eventyr (43189). Legen starter, når bogen åbnes!
 • Hvad venter i den fortryllede skov og længere nordpå? Dette seje sæt indeholder en bog, der kan åbnes og har en 2-sidet model i midten, klistermærker til udsmykning og masser af igangsætningselementer til fantasifuldt sjov.
 • De elskede mikrofigurer, bl.a. Disneys Elsa, Olaf, jordkæmpen, Nokken og Iduna, er klar til eventyr i dette bygbare legetøj eller sammen med andre sæt i nye og sjove historier.
 • Enhver fan af Disneys Frost II vil elske dette sæt. Bogen åbnes og afslører en komplet mikroverden, der vil begejstre ethvert barn som en fremragende gave til hverdag, jul eller fødselsdag for drenge og piger fra 5 år.
 • Bærbare eventyr. Den åbne bog er over 23 cm bred, 12 cm dyb og 8 cm høj, og dermed er dette sæt stort nok til nye eskapader og småt nok til at tage med til sjov på farten.
 • Trykte byggevejledninger er gode, men de digitale Instructions PLUS-guider er helt fantastiske! Med appen LEGO Byggevejledninger kan selv små byggere zoome ind på og se modellerne, mens de bygger.
 • Dette bygbare legetøjshus fra Disneys Frost II har detaljerede mikrodukkefigurer og genkendelige scener og rummer historiestartere, der inspirerer til ubegrænset kreativ leg, som er med til at opbygge vigtige færdigheder.
 • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible ognemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Elsa og Nokkens bog-eventyr
SKU
43189
UPC
673419337878
Dele
125
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
180 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.