LEGO Madrigal-huset 43202

Forkl et barn med magisk leg med dette unikke hus

lego 43202 madrigal huset
 • 587 Dele
 • LEGO Disney Tema
 • 43202 SKU

Fans af Disneys Encanto i alle aldre vil elske det farverige LEGO ǀ Disney sæt Madrigal-huset (43202). Det indeholder et hus i 3 etager, klistermærkeark til udsmykning, trykt byggevejledning og digitale Instructions PLUS. Med appen LEGO Byggevejledninger kan børn zoome ind på, dreje og få vist modellen på skærmen, så selv yngre byggere kan føle …

Læs mere...

Priser LEGO Madrigal-huset 43202

Proshop.dk Proshop.dk -35% 291 kr Se
Legen.dk Legen.dk -11% 399 kr Se
LEGO.com LEGO.com 449 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Madrigal-huset 43202

Fans af Disneys Encanto i alle aldre vil elske det farverige LEGO ǀ Disney sæt Madrigal-huset (43202). Det indeholder et hus i 3 etager, klistermærkeark til udsmykning, trykt byggevejledning og digitale Instructions PLUS. Med appen LEGO Byggevejledninger kan børn zoome ind på, dreje og få vist modellen på skærmen, så selv yngre byggere kan føle sig som mesterbyggere ... Fantastisk!

Leg hele dagen
Dette byggelegetøj inspirerer til endeløs leg og rummer farver, funktioner og detaljer, der appellerer til børns fornemmelse for magi. Det er fuldt at magisk tilbehør, bl.a. en harmonika, grammofon og paraply, og kan leges med for sig selv eller kombineres med andre LEGO ǀ Disney sæt (sælges separat).

Ikoniske filmkarakterer
Dette LEGO ǀ Disney sæt indeholder 2 minidukkefigurer og 1 mikrodukkefigur – Disneys Abuela, Mirabel og Antonio – samt LEGO figurer af kapivar og sommerfugle. Byggesættet er af højeste kvalitet og er en cool gave til børn, der gerne vil føre an på legepladsen.

 • Giv en Disney-fan et magisk hus fuldt af farver og overraskelser med det helt særlige LEGO ǀ Disney sæt Madrigal-huset (43202) sæt. Eventyret starter, når æsken åbnes!
 • Find ud af, hvem der bor i huset! Sæt rummer 587 elementer, har 3 etager, en roterende vindmåler, vippende seng og vinkende skodder, et unikt klistermærkeark samt masser af tilbehør, der kan sætte gang i endeløse historier.
 • Med minidukkefigurer af Disneys Abuela og Mirabel, en mikrodukkefigur af Antonio samt LEGO figurer af Chispi og sommerfugle er dette farverige sæt i 3 etager skabt til kreativt sjov.
 • Enhver fan af Disneys Encanto fra 6 år vil blive begejstret over denne trendsættende gave. Huset har mange værelse, forskellige funktioner fra filmen samt detaljer og tilbehør, der kan inspirere til leg.
 • Uendeligt kreativt sjov. Huset er over 26 cm højt, 20 cm bredt og 10 cm dybt, så dette sæt er perfekt til længerevarende leg og ser fantastisk ud, når det står fremme.
 • Vil du give børn en endnu sejere byggeoplevelse? Det kan du nu med de digitale vejledninger i Instructions PLUS! Med intuitive funktioner som zoom-, dreje- og spøgelsestilstande er det LEGO byggeri i den digitale tidsalder!
 • Dette byggelegetøj fra Disneys Encanto indeholder detaljerede mini- og mikrodukkefigurer og inspirerer til ubegrænset kreativ leg, som er med til at opbygge vigtige færdigheder for livet, mens børn har det sjovt.
 • LEGO elementer lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartetkvalitet, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Madrigal-huset
SKU
43202
UPC
673419350884
Dele
587
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
449 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.