LEGO Harry Potter – Build your own adventure 5005905

Masser af LEGO Harry Potter byggeider i n magisk bog!

lego 5005905 harry potter build your own adventure
  • LEGO Harry Potter Tema
  • 5005905 SKU

Små fans kan bygge, lege og lære om livet på Hogwarts med denne magiske LEGO Harry Potter bog med klodser. Find byggetips og spændende LEGO-byggeidéer, der er inspireret af de uforglemmelige filmscener. Bogen indeholder et eksklusivt 2-i-1-LEGO-sæt med en minifigur af Harry Potter, en fordelingshat-drejeskive og en drejelig pejs. …

Læs mere...

Priser LEGO Harry Potter – Build your own adventure 5005905

LEGO.com LEGO.com 180 kr Se

Se flere LEGO Harry Potter sæt

Beskrivelse LEGO Harry Potter – Build your own adventure 5005905

Små fans kan bygge, lege og lære om livet på Hogwarts med denne magiske LEGO Harry Potter bog med klodser. Find byggetips og spændende LEGO-byggeidéer, der er inspireret af de uforglemmelige filmscener. Bogen indeholder et eksklusivt 2-i-1-LEGO-sæt med en minifigur af Harry Potter, en fordelingshat-drejeskive og en drejelig pejs.

  • Indeholder en minifigur af Harry Potter.
  • Bog med hardback på 80 sider.
  • Bogen fås kun på engelsk.
  • Over 25 cm høj og 21 cm bred.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Harry Potter – Build your own adventure
SKU
5005905
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
180 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.