LEGO Udstillingskasse til 16 minifigurer – rød 5006154

Stilfuld opbevaring og udstilling af LEGO minifigurer

lego 5006154 udstillingskasse til 16 minifigurer rod
  • LEGO Minifigurer Tema
  • 5006154 SKU

Udstil dine yndlingsminifigurer fra samlingen i denne flotte LEGO minifigur-udstillingskasse. Den har en gennemsigtig, hængslet låge og 16 separate rum, hver med en byggeplade, så dine minifigurer kan stå helt perfekt. Den robuste kasse er velegnet til at hænge på væggen eller stå på en plan overflade og har store LEGO knopper, så du kan …

Læs mere...

Priser LEGO Udstillingskasse til 16 minifigurer – rød 5006154

Lego.com LEGO.com 339 kr Se

Se flere LEGO Minifigurer sæt

Beskrivelse LEGO Udstillingskasse til 16 minifigurer – rød 5006154

Udstil dine yndlingsminifigurer fra samlingen i denne flotte LEGO minifigur-udstillingskasse. Den har en gennemsigtig, hængslet låge og 16 separate rum, hver med en byggeplade, så dine minifigurer kan stå helt perfekt. Den robuste kasse er velegnet til at hænge på væggen eller stå på en plan overflade og har store LEGO knopper, så du kan stable flere kasser, efterhånden som din samling vokser!

  • Praktisk opbevaring – Omfatter 16 adskilte rum med byggeplader, gennemsigtig hængslet låge og store LEGO knopper til stabling af flere kasser
  • Skab en minifigurudstilling – Egnet til at hænge på væggen eller stå på en plan overflade
  • Størrelse – Over 37 cm høj, 18 bred og 4 cm dyb

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Udstillingskasse til 16 minifigurer – rød
SKU
5006154
Tema
LEGO Minifigurer
LEGO pris
339 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.