LEGO Passagerfly 60262

Sjælden

LEGO lufthavnslegest til seje brn!

lego 60262 passagerfly scaled
 • 669 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60262 SKU

Børn kan sende kreativ leg højt til vejrs med LEGO City byggesættet Passagerfly (60262), der indeholder et stort fly med plads til minifigurerne af pilot og passagerer, bl.a. sangerinden Poppy Starr fra tv-serien LEGO City Adventures. Der er endda plads ombord til Poppys røde cabriolet! Børn får også en terminalbygning, komplet med bagagebånd og kontroltårn, …

Læs mere...

Priser LEGO Passagerfly 60262

Dette produkt er udsolgt

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Passagerfly 60262

Børn kan sende kreativ leg højt til vejrs med LEGO City byggesættet Passagerfly (60262), der indeholder et stort fly med plads til minifigurerne af pilot og passagerer, bl.a. sangerinden Poppy Starr fra tv-serien LEGO City Adventures. Der er endda plads ombord til Poppys røde cabriolet! Børn får også en terminalbygning, komplet med bagagebånd og kontroltårn, samt en lufthavnsvogn med bilelevator.

Et sejt flylegetøj til børn
LEGO City legesættet Passagerfly indeholder brugervenlig byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets. Denne interaktive byggevejledning med zoom-, dreje- og visningsværktøjer hjælper spirende LEGO byggere til at blive mesterbyggere.

Den kreative LEGO City verden
LEGO City lufthavnssæt rummer en fornøjelig, sjov bygge- og legeoplevelse med realistiske bygninger, seje lufthavnskøretøjer og fantastiske flymodeller samt detaljeret tilbehør og sjove figurer, der stimulerer til ubegrænset, kreativ rolleleg.

 • Dette legetøjspassagerfly er en ideel introduktion til den spændende LEGO City verden. Det er perfekt til børn fra 6 år og er designet til at inspirere til kreativ, selvstændig leg baseret på hverdagshændelser.
 • Hvad er der i æsken? Dette passagerflylegetøj omfatter et stort fly, lufthavnsvogn med bilelevator, flytrappe, lufthavnsterminal, en rød cabriolet, 8 minifigurer og en babyfigur.
 • Indeholder et stort modelfly med plads til minifigurer af pilot og passagerer – bl.a. Poppy Starr fra tv-serien LEGO City Adventures – samt en terminalbygning med bagagebånd og kontroltårn.
 • LEGO City byggesættet Passagerfly (60262) vil være en perfekt gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 6 år og til drenge og piger, der elsker legetøjsfly og spændingen ved at flyve til fjerne lande.
 • I færdigbygget tilstand er det flotte Passagerfly over 18 cm højt, 54 cm langt og 44 cm bredt, mens terminalbygningen er over 21 cm høj, 28 cm bred og 12 cm dyb.
 • Bruger ingen batterier – dette byggelegetøj med flytema drives af små børn med stor fantasi, så legen kan starte med det samme!
 • Find vejledning til dette byggesæt i æsken. Eller gå online for at downloade Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger. Zoom, drej og visualiser modellen for at gøre byggeprocessen levende.
 • LEGO City lufthavnslegetøj hjælper børn med at udvikle deres fysiske færdigheder og selvtillid med detaljerige bygninger, realistiske fartøjer og sjove figurer, derinspirerer til ubegrænset, selvstændig leg.
 • LEGO City lufthavnslegesæt lever op til branchens højeste standarder og kvalitetskriterier for at sikre, at alle LEGO klodser og elementer er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • LEGO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at alle børns byggesæt lever op til de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Passagerfly
SKU
60262
EAN
5702016617962
UPC
673419319300
Dele
669
Tema
LEGO City
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
899 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.