LEGO Brandvæsnets kommandoenhed 60282

Brandvsen-legest fra tv-serien LEGO City Adventures!

lego 60282 brandvaesnets kommandoenhed
 • 380 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60282 SKU

Det spændende LEGO City legesæt Brandvæsnets kommandoenhed (60282) indeholder en klassisk brandbil med fungerende personlift. Børn får også et væld af LEGO City tv-figurer, bl.a. Bob, Feldman og brandrobotten Toastie, komplet med en vandkanon, der affyrer vandelementer. Lad din lille helt blive henført til kernen af tv-serien LEGO City Adventures, hvor man selv kan styre …

Læs mere...

Priser LEGO Brandvæsnets kommandoenhed 60282

Lego.com LEGO.com 349 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 398 kr Se
Legen.dk Legen.dk 449 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 499 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Brandvæsnets kommandoenhed 60282

Det spændende LEGO City legesæt Brandvæsnets kommandoenhed (60282) indeholder en klassisk brandbil med fungerende personlift. Børn får også et væld af LEGO City tv-figurer, bl.a. Bob, Feldman og brandrobotten Toastie, komplet med en vandkanon, der affyrer vandelementer. Lad din lille helt blive henført til kernen af tv-serien LEGO City Adventures, hvor man selv kan styre manuskriptet!

Ideelt byggelegetøj til børn fra 5 år
Dette LEGO City sæt omfatter en nem byggevejledning i æsken. Du kan også downloade Instructions PLUS, en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets. Denne interaktive byggeguide rummer utrolige zoom-, dreje- og visningsværktøjer, der hurtigt gør børn til mesterbyggere!

Kreativ leg til børn
LEGO City brandvæsensæt rummer en sjov verden, hvor kreativiteten trives, og hvor der er detaljerige bygninger, realistiske fartøjer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld leg baseret på den virkelige verden.

 • Børn kan udspille historier fra den populære tv-serie LEGO City Adventures med LEGO City legesættet Brandvæsnets kommandoenhed, der omfatter realistiske fartøjer og sjove figurer fra tv-serien.
 • Hvad er der i æsken? En sej legetøjsbrandbil med fungerende personlift, en scene med et forskningslaboratorium og stabelbare LEGO flammer, samt LEGO City tv-figurer af Bob, Feldman og brandrobotten Toastie.
 • Børn kan løfte brandbilens personlift, affyre vandelementer fra brandslukningsrobotten Toastie for at bekæmpe LEGO flammerne og udspille historier med sjove LEGO City tv-figurer.
 • Dette legesæt i høj kvalitet vil være en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til fans af tv-serien LEGO City Adventures og til børn, der elsker kreativ leg.
 • I bygget tilstand er brandbilen (med personliften nede) over 10 cm høj, 33 cm lang og 6 cm bred.
 • Brandbilen har et rum til opbevaring af brandslukningstilbehøret samt en trailer med rampe til transport af brandrobotten Toastie. Der medfølger 3 minifigurer af brandfolk med hjelme.
 • Omfatter brugervenlig byggevejledning og Instructions PLUS – en interaktiv guide til spirende byggere som en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartenheder.
 • LEGO City brandvæsensæt styrker fantasifuld rolleleg og ubegrænsede eventyr i omgivelser med detaljerede bygninger, seje fartøjer og sjove figurer, som børn elsker.
 • Har du nogensinde undret dig over, hvorfor LEGO klodser er så nemme at sætte sammen og skille ad? Det er, fordi LEGO komponenter fremstilles, så de lever op til branchens strengeste kvalitetsstandarder.
 • LEGO elementer testes grundigt for at sikre, at alle LEGO byggelegesæt lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Brandvæsnets kommandoenhed
SKU
60282
EAN
5702016911558
Dele
380
Tema
LEGO City
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.