LEGO Raket-stuntmotorcykel 60298

Hjtflyvende stunteventyr med en LEGO City tv-helt!

lego 60298 raket stuntmotorcykel
 • 14 Dele
 • LEGO City Tema
 • 60298 SKU

Send børns leg mod himlen med det svinghjulsdrevne LEGO City legesæt Raket-stuntmotorcykel (60298), der indeholder en utrolig stuntmotorcykel og den højtflyvende karakter Rocket Racer fra tv-serien LEGO City Adventures – en perfekt kombination til spektakulære og actionfyldte stuntshows. En fantastisk bygge- og legeoplevelse for børn fra 5 år. Dette byggesæt indeholder en brugervenlig byggevejledning og Instructions …

Læs mere...

Priser LEGO Raket-stuntmotorcykel 60298

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -24% 53 kr Se
Legen.dk Legen.dk -1% 69 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 70 kr Se
Lego.com LEGO.com 70 kr Se

Se flere LEGO City sæt

Beskrivelse LEGO Raket-stuntmotorcykel 60298

Send børns leg mod himlen med det svinghjulsdrevne LEGO City legesæt Raket-stuntmotorcykel (60298), der indeholder en utrolig stuntmotorcykel og den højtflyvende karakter Rocket Racer fra tv-serien LEGO City Adventures – en perfekt kombination til spektakulære og actionfyldte stuntshows.

En fantastisk bygge- og legeoplevelse for børn fra 5 år
Dette byggesæt indeholder en brugervenlig byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets. Denne interaktive byggeguide med zoom-, dreje- og visningsværktøjer gør hurtigt unge LEGO byggere til mesterbyggere!

Gør børn til showets stjerner!
LEGO City Stuntz-sæt gør børn til hovedpersoner i historien med svinghjulsdrevne motorcykler, seje køretøjer, realistiske rammer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld leg baseret på virkeligheden. Kombiner sættene fra LEGO City Stuntz-universet for at lave endnu større og iøjnefaldende stuntshows!

 • Send børns fantasi højt til vejrs med LEGO City byggesættet Raket-stuntmotorcykel (60298), der omfatter en svinghjulsdrevet motorcykel og den højtflyvende stunt-vovehals Rocket Racer fra LEGO City tv-serien.
 • Hvad er der i æsken? Alt, hvad børn behøver for at bygge en fantastisk, svinghjulsdrevet stuntmotorcykel, samt en minifigur af karakteren Rocket Racer fra tv-serien LEGO City Adventures.
 • Børn kan skubbe stuntmotorcyklen for at aktivere svinghjulet og derefter slippe den løs for at lavefantastiske spring og luftmanøvrer.
 • LEGO City legesættet Raket-stuntmotorcykel vil være en perfekt gaveidé til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til stuntfans og børn fra 5 år.
 • I færdigbygget tilstand er den seje Raket-stuntmotorcykel over 3 cm høj, 6 cm lang og mindre end 2 cm bred.
 • Kombiner legesættet Raket-stuntmotorcykel med andre sæt fra LEGO City Stuntz-sortimentet, og få endnu mere action.
 • Indeholder trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger til smartenheder. Denne interaktive byggevejledning hjælper børn med at blive mesterbyggere!
 • LEGO City Stuntz-sæt gør børn til hovedpersoner i handlingen med seje legetøjsfartøjer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld rolleleg, når børn udspiller ubegrænsede eventyr i realistiske omgivelser.
 • Alle LEGO klodser fremstilles i henhold til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er ensartede, kompatible og sjove at bygge med – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO byggelegetøj testes omhyggeligt for at sikre, at alle legesæt lever op til strenge sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Raket-stuntmotorcykel
SKU
60298
Dele
14
Tema
LEGO City
LEGO pris
70 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.