LEGO Eventyr med Mario – startbane 71360

Startbane til virkelige LEGO Mario eventyr!

lego 71360 eventyr med mario startbane
 • 231 Dele
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71360 SKU

Børn kan slå sig sammen med deres yndlingsfigur i virkeligheden med denne LEGO Super Mario Eventyr med Mario – startbane (71360). Sættet indeholder en LEGO Mario figur, der giver øjeblikkelige og udtryksfulde svar via LCD-skærmene og højttaleren. Spillere kan optjene virtuelle mønter ved at flytte LEGO Mario fra startrøret til målpælen via dreje- og skyplatforme,-blokken …

Læs mere...

Priser LEGO Eventyr med Mario – startbane 71360

Computersalg.dk Computersalg.dk -32% 375 kr Se
Legen.dk Legen.dk -18% 449 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -18% 450 kr Se
LEGO.com LEGO.com 549 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 549 kr Se

Se flere LEGO Super Mario sæt

Beskrivelse LEGO Eventyr med Mario – startbane 71360

Børn kan slå sig sammen med deres yndlingsfigur i virkeligheden med denne LEGO Super Mario Eventyr med Mario – startbane (71360). Sættet indeholder en LEGO Mario figur, der giver øjeblikkelige og udtryksfulde svar via LCD-skærmene og højttaleren. Spillere kan optjene virtuelle mønter ved at flytte LEGO Mario fra startrøret til målpælen via dreje- og skyplatforme,-blokken og superkampe mod legetøjsfigurerne af Goomba og Bowser Jr. Flyt om på klodserne for at skabe nye baner, du kan mestre.

Udvidet leg
Den gratis LEGO Super Mario app kan give en udvidet legeoplevelse med denne legetøjsgave til børn. Den indeholder zoom- og drejeværktøjer, der kan gøre byggeprocessen lettere, foreslår andre kreative måder at bygge og lege på og er et sikkert forum til at dele idéer med venner.

Mario uden begrænsninger!
LEGO Super Mario sæt er fantastiske til selvstændig leg eller gruppekonkurrencer og fører hele familiens yndlingsfigur ind i den virkelige verden. Denne startbane og udvidelsessættene giver ubegrænsede udfordringer og styrker evnerne til problemløsning.

 • Fans kan begynde at udforske det sjove LEGO Super Mario univers med denne Eventyr med Mario – startbane (71360), der indeholder 7 actionklodser til forskellige interaktioner med LEGO Mario figuren.
 • LEGO Mario har farvesensorer samt LCD-skærme i øjne, mund og mave for at vise over 100 forskellige øjeblikkelige reaktioner på bevægelse. Der medfølger også en højttaler, som afspiller ikoniske lyde og musik fra videospillet.
 • I dette super legetøjssæt indsamler LEGO Mario virtuelle mønter, når han løber og hopper fra startrøret til målpælen via LEGO klodser, skyplatforme og-blokken og støder sammen med Goomba-figuren og Bowser Jr.
 • Dette LEGO samlerlegetøjssæt med 231 elementer vil være en sej fødselsdags- eller julegave til børn fra 6 år, som kan bygge og lege på deres egen måde og lære at løse problemer, mens de oplever masser af kreativt sjov.
 • Ombyg startbanen, og kombiner med LEGO Super Mario udvidelsessæt for at skabe mere udfordrende baner og spil, der kan spilles med og mod venner.
 • LEGO Mario figuren bruger 2 x AAA-batterier (medfølger ikke) og giver en yderst interaktiv spiloplevelse, hvor spillerne får øjeblikkelig feedback og belønninger for kreativitet.
 • Børn vil elske den gratis LEGO Super Mario app, der indeholder byggevejledninger, inspiration til sjove, kreative måder at lege på og meget mere. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.dk/devicecheck.
 • De interaktive LEGO Super Mario legetøjsbyggesæt er fantastiske at lege med selv eller i grupper og gør hele familiens yndlingsfigur levende på en unik måde, samtidig med at oplevelsen giver ubegrænsede kreative udfordringer takket være udvidelse og ombygning.
 • Byggere behøver ikke en superstjernes kræfter for at sætte LEGO klodser sammen eller skille dem ad! Lige siden 1958 har de overholdt branchens højeste standarder for at sikre, at de er ensartede og robuste.
 • LEGO byggeklodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret på stort set enhver tænkelig måde for at sikre, at alle LEGO sæt overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.
 • Dette sæt har en digital byggevejledning. Nu er det nemt at følge trinnene på din mobilenhed eller downloade en PDF-udgave af den trykte byggevejledning. Klik på knappen Byggevejledninger nederst på denne side for at finde og downloade vejledningen.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Eventyr med Mario – startbane
SKU
71360
UPC
673419318327
Dele
231
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
549 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.