LEGO Pingvin-Mario powerpakke 71384

LEGO Super Mario pingvindragt, der giver ekstra sjov leg

lego 71384 pingvin mario powerpakke
 • 18 Dele
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71384 SKU

Fans af LEGO Super Mario kan føje komisk action til deres spiloplevelse med denne Pingvin-Mario powerpakke (71384). Den består af en interaktiv dragt til LEGO Mario (figuren medfølger ikke), som giver spilleren mulighed for at optjene ekstra digitale mønter ved at få ham til at glide på maven som en pingvin. Sættet er en ideel …

Læs mere...

Priser LEGO Pingvin-Mario powerpakke 71384

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -29% 71 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk -21% 79 kr Se
Legen.dk Legen.dk -1% 99 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 100 kr Se
Lego.com LEGO.com 100 kr Se

Se flere LEGO Super Mario sæt

Beskrivelse LEGO Pingvin-Mario powerpakke 71384

Fans af LEGO Super Mario kan føje komisk action til deres spiloplevelse med denne Pingvin-Mario powerpakke (71384). Den består af en interaktiv dragt til LEGO Mario (figuren medfølger ikke), som giver spilleren mulighed for at optjene ekstra digitale mønter ved at få ham til at glide på maven som en pingvin. Sættet er en ideel gave til trendsættende børn, der allerede har sættet Eventyr med Mario – startbane (71360), som indeholder LEGO Mario figuren.


Byg og spil

Byggevejledning til dette LEGO sæt findes i æsken og på den gratis LEGO Super Mario app. Appen er en sikker platform, hvor børn kan dele idéer, og rummer inspiration til kreative måder at bygge og spille på.

Super Mario-action i virkeligheden

LEGO Super Mario legetøjs-samlersæt bringer en ikonisk Nintendo-figur ind i den virkelige verden. Startbanen, udvidelsessæt og powerpakker giver fans mulighed for at tilpasse deres egne udfordrende baner til konkurrencer med venner og familie eller til spil på egen hånd.

 • Gør maveglidning til en sjov del af LEGO Super Mario fans' legeoplevelse med denne Pingvin-Mario powerpakke (71384), der indeholder en interaktiv dragt til LEGO Mario (figuren medfølger ikke).
 • Dette klodsbyggede tilbehør passer til LEGO Mario figuren fra legetøjssættet Eventyr med Mario – startbane (71360).
 • Når LEGO Mario har denne dragt på, kan spillerne optjene ekstra digitale mønter ved at få ham til at glide på maven som en pingvin.
 • Dette samler-byggelegetøj vil være en sjov gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til kreative børn og fans fra 6 år, som kan tilpasse deres LEGO Super Mario startbane og udvidelsessæt.
 • Der findes andre LEGO Mario opgraderinger, som kan bruges sammen med startbanen og udvidelsessættene, bl.a. Tanooki-powerpakken (71385).
 • Pakken indeholder illustreret vejledning, der hjælper børn med at bygge selvstændigt.
 • Den gratis LEGO Super Mario app indeholder også byggevejledninger, inspiration til måder at bygge og spille på og meget mere. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.
 • De populære LEGO Super Mario legetøjsbyggesæt bringer en ikonisk figur ind i den virkelige verden, så fans kan udvide og ombygge og skabe unikke udfordringer til spil og leg i grupper eller på egen hånd.
 • LEGO byggeklodser lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er nemme og sikre at sætte sammen hver gang og bliver til robuste modeller.
 • LEGO komponenter bliver kastet, klemt, vredet, opvarmet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Pingvin-Mario powerpakke
SKU
71384
EAN
5702016913279
Dele
18
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
100 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.