LEGO Tanooki-Mario powerpakke 71385

Tanooki-dragt med ekstra power til actionfyldt LEGO Super Mario leg

lego 71385 tanooki mario powerpakke
 • 13 Dele
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71385 SKU

Giv LEGO Super Mario spillere nye muligheder med denne Tanooki-Mario powerpakke (71385), der rummer en interaktiv dragt til LEGO Mario (figuren medfølger ikke). Når LEGO Mario har dragten på, kan spillerne vinde ekstra digitale mønter ved at dreje ham rundt, før han tramper på fjender. Dette sæt er en sjov gave til kreative børn, der …

Læs mere...

Priser LEGO Tanooki-Mario powerpakke 71385

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -29% 71 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk -21% 79 kr Se
Legen.dk Legen.dk -1% 99 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 100 kr Se
Lego.com LEGO.com 100 kr Se

Se flere LEGO Super Mario sæt

Beskrivelse LEGO Tanooki-Mario powerpakke 71385

Giv LEGO Super Mario spillere nye muligheder med denne Tanooki-Mario powerpakke (71385), der rummer en interaktiv dragt til LEGO Mario (figuren medfølger ikke). Når LEGO Mario har dragten på, kan spillerne vinde ekstra digitale mønter ved at dreje ham rundt, før han tramper på fjender. Dette sæt er en sjov gave til kreative børn, der allerede har Eventyr med Mario – startbanen (71360), som indeholder LEGO Mario figuren.


App-sjov

Der er illustreret byggevejledning i æsken og på den gratis LEGO Super Mario app. Appen er også en sikker platform, hvor børn kan dele deres idéer, og den rummer inspiration til byggeri og spil samt andre sjove funktioner.


Grænseløs LEGO Mario

LEGO Super Mario legetøjs-samlersæt bringer en ikonisk Nintendo-figur ind i den virkelige verden og styrker børns evner til kreativ problemløsning. Startbanen, udvidelsessæt og powerpakker giver fans mulighed for at bygge ubegrænsede baner til konkurrencer med venner og familie eller til udfordringer på egen hånd.

 • Giv børn endnu flere interaktive LEGO Super Mario legemuligheder med denne Tanooki-Mario powerpakke (71385), der indeholder en interaktiv dragt til LEGO Mario (figuren medfølger ikke).
 • Dette klodsbyggede tilbehør passer til LEGO Mario figuren fra sættet Eventyr med Mario – startbane (71360).
 • Når LEGO Mario har denne dragt på, kan spillerne dreje ham rundt og optjene ekstra digitale mønter, inden de tramper på fjender.
 • Dette samler-byggelegetøj vil være en cool gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn og fans fra 6 år, som giver dem mulighed for at tilpasse deres LEGO Super Mario startbane og udvidelsessæt.
 • Der findes andre LEGO Mario opgraderinger, som kan bruges sammen med startbanen og udvidelsessættene, bl.a. Pingvin-powerpakken (71384).
 • Pakken indeholder trinvis vejledning, der hjælper børn med at bygge selvstændigt.
 • Den gratis LEGO Super Mario app indeholder byggevejledninger og er en sikker platform, hvor børn kan dele idéer og meget andet. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario legetøjsbyggesæt er den hotteste trend, som bringer en ikonisk Nintendo-figur ind i den virkelige verden, så børn kan udvide, ombygge og skabe unikke, sjove udfordringer.
 • Lige siden 1958 har LEGO klodser levet op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme og sikre at sætte sammen hver gang.
 • LEGO komponenter testes på stort set alle tænkelige måder og analyseres for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Tanooki-Mario powerpakke
SKU
71385
EAN
5702016913286
Dele
13
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
100 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.