LEGO Klippeknuser 71736

Spektakulrt NINJAGO-legest med skydende fly og fngsel

lego 71736 klippeknuser
 • 449 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71736 SKU

Ninjafans vil blive begejstrede over denne moderne opdatering af det skydende fly Klippeknuser (71736), så de kan udspille spændende kampe fra sæson 4 af LEGO NINJAGO tv-serien. Legetøjsflyet har 8 fjederbetjente skydere på sin roterende front, så det kan affyre salver mod den onde Eyezor eller mod fængselsbygningen for at sætte den tilfangetagne Lloyd fri. Til …

Læs mere...

Priser LEGO Klippeknuser 71736

Lego.com LEGO.com 244 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Klippeknuser 71736

Ninjafans vil blive begejstrede over denne moderne opdatering af det skydende fly Klippeknuser (71736), så de kan udspille spændende kampe fra sæson 4 af LEGO NINJAGO tv-serien. Legetøjsflyet har 8 fjederbetjente skydere på sin roterende front, så det kan affyre salver mod den onde Eyezor eller mod fængselsbygningen for at sætte den tilfangetagne Lloyd fri.

Til børn, der elsker fantasifulde actionhistorier
Dette ninja-legetøj indeholder 4 minifigurer: ninjaerne Cole, Lloyd og Kai Legacy samt deres fjende Eyezor, så børn får alt, hvad de skal bruge for at skabe eventyr i høj fart. Kai Legacy er en gylden samlerfigur, som er ny i januar 2021 og aldrig set før. Han står på en stand og er en hyldest til 10 år med NINJAGO-legesæt.

Den bedste gave til ninjafans
LEGO NINJAGO legesæt giver børn nøglen til en verden fuld af spændende eventyr. NINJAGO-fans kan slå sig sammen med deres helte, få livserfaring og kæmpe mod farlige fjender, mens de udspiller rollelege med en utrolig samling af ninja-legetøj, som omfatter drager, jetfly og templer.

 • LEGO NINJAGO Klippeknuser (71736) er et opgraderet og moderne Legacy-legesæt med et supercool skydende fly og ninjafængsel, der giver børn en actionfyldt legeoplevelse.
 • Indeholder 4 minifigurer: ninjaerne Cole, Lloyd og Kai Legacy, der kan kæmpe mod den onde Eyezor og genskabe scener fra sæson 4 af LEGO NINJAGO tv-serien.
 • Børn vil begejstres af lynhurtigt at kunne affyre 8 missiler fra ninjaflyets roterende front mod fjender eller mod fængslet for at befri en tilfangetaget ninja.
 • Indeholder en gylden specialdesignet samlerminifigur af Kai Legacy med en lille stand som en hyldest til 10-års jubilæet for NINJAGO-legetøj.
 • Hold udkig efter andre specialdesignede gyldne samlerminifigurer i andre NINJAGO sæt: Elementernes Turnering (71735), X-1 ninjabil (71737) og Zanes kæmperobotkamp (71738).
 • Dette fantastiske legetøj rummer en berigende byggeopgave for børn fra 8 år og vil være en fremragende gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til NINJAGO-fans.
 • Ninja-kamplegetøjet er over 12 cm højt, 28 cm langt og 25 cm bredt – den perfekte størrelse til at lege med derhjemme eller tage med i tasken til sjov på farten.
 • LEGO NINJAGO rummer en fantastisk samling af legetøj og minifigurer, der kan bygges, og som vil stå øverst på børns ønskelister, så de kan lege, at de er deres ninjahelte.
 • I mere end seks årtier er LEGO klodser blevet fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad. Der er ikke behov for ninjaevner!
 • LEGO byggeklodser lever op til verdens højeste sikkerhedsstandarder, så dine børn er i sikre hænder med LEGO legesæt.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Klippeknuser
SKU
71736
EAN
5702016888751
Dele
449
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
244 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.