LEGO Lloyds hydro-robot 71750

Fantastisk byggest med LEGO NINJAGO mech-robot

lego 71750 lloyds hydro robot
 • 228 Dele
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71750 SKU

Ninjafans kan nyde sjov uden pause, når de genskaber scener fra tv-serien NINJAGO: Seabound med den superseje Lloyds hydro-robot (71750). Byggesættet indeholder en bevægelig mech-robot med et stort sværd i den ene hånd og en hydraulisk klo i den anden – god inspiration til fantastisk og actionfyldt leg. Kreativt legetøj til fantasifulde eventyr. Legesættet med undervandstema …

Læs mere...

Priser LEGO Lloyds hydro-robot 71750

Lego.com LEGO.com 126 kr Se

Se flere LEGO NINJAGO sæt

Beskrivelse LEGO Lloyds hydro-robot 71750

Ninjafans kan nyde sjov uden pause, når de genskaber scener fra tv-serien NINJAGO: Seabound med den superseje Lloyds hydro-robot (71750). Byggesættet indeholder en bevægelig mech-robot med et stort sværd i den ene hånd og en hydraulisk klo i den anden – god inspiration til fantastisk og actionfyldt leg.

Kreativt legetøj til fantasifulde eventyr
Legesættet med undervandstema har 2 minifigurer: Dykker-Lloyd med maske, ilttank og svømmefødder samt den ondskabsfulde Maaray-vagt. Børn kan udspille deres egne eventyr og se, hvem af de to der vinder bølgeamuletten, som også medfølger i sættet.

LEGO sæt styrker børns udvikling
NINJAGO sæt giver børn mulighed for at opleve en utrolig fantasiverden, hvor de kan lære om ninjaværdier såsom mod, selvopofrelse og familie gennem berigende leg. Som hjælp til at udspille deres fantasihistorier findes en fantastisk samling af cool legetøj, som omfatter drager, mech-robotter og fartøjer.

 • LEGO NINJAGO Lloyds hydro-robot (71750) er et fantastisk byggesæt med undervandstema, der indeholder en bevægelig mech-robot, som børn kan lege og få timevis af spændende eventyr med.
 • Byggesættet indeholder 2 minifigurer: Dykker-Lloyd med maske, ilttank og svømmefødder samt en Maaray-vagt. De to kan kæmpe om den dyrebare bølgeamulet, som også medfølger i sættet.
 • Mech-robotten har justerbare ben, et cockpit, der kan åbnes og har plads til Lloyd indeni, et stort sværd i den ene hånd og en hydraulisk klo i den anden, så der er lagt op til drabelig undervandskampe.
 • Dette byggesæt indbyder til kamplege og vil være en fantastisk lille overraskelse til ethvert barn fra 7 år, der elsker ninjaer.
 • Den imponerende mech-robot er over 17 cm høj – den perfekte bærbare størrelse, som børn kan lege med derhjemme eller tage med på farten.
 • Hold udkig efter andre sæt baseret på tv-serien NINJAGO: Seabound, såsom Ninja-undervandsspeeder (71752), Vanddrage (71754), Skæbne-ubåden (71756) og Det Uendelige Havs tempel (71755).
 • LEGO NINJAGO omfatter et fantastisk sortiment af sjove byggesæt, der hjælper børn med at lægge skærmene væk og få positive livserfaringer gennem fantasifuld leg.
 • I mere end 6 årtier er LEGO klodser blevet fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at sikre, at de passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – der er ikke behov for en ninjas evner og styrke!
 • LEGO klodser lever op til strenge sikkerhedsstandarder, så du ved, at dine børns sikkerhed altid er i højsædet.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Lloyds hydro-robot
SKU
71750
EAN
5702016912296
UPC
673419339162
Dele
228
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.