LEGO Yoda 75255

Byg og fremvis en gte Star Wars legende Yoda!

lego 75255 yoda
  • 1771 Dele
  • LEGO Star Wars Tema
  • 75255 SKU

Udvid enhver fans samling med 2 LEGO Star Wars figurer af Yoda i ét sæt! Den superdetaljerede fremvisningsmodel 75255 af den magtfulde Jedi-mester Yoda er baseret på figuren fra Star Wars: Klonernes angreb og omfatter et justerbart hoved og øjenbryn, bevægelige fingre og tæer samt Yodas kendte grønne lyssværd. Denne udtryksfulde LEGO Star Wars figur …

Læs mere...

Priser LEGO Yoda 75255

Lego.com LEGO.com 629 kr Se
Alternate.dk Alternate.dk 707 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 768 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Yoda 75255

Udvid enhver fans samling med 2 LEGO Star Wars figurer af Yoda i ét sæt! Den superdetaljerede fremvisningsmodel 75255 af den magtfulde Jedi-mester Yoda er baseret på figuren fra Star Wars: Klonernes angreb og omfatter et justerbart hoved og øjenbryn, bevægelige fingre og tæer samt Yodas kendte grønne lyssværd. Denne udtryksfulde LEGO Star Wars figur indeholder også et faktaskilt med detaljer om Yoda og en stand til den medfølgende minifigur af Yoda med lyssværd – et ideelt Star Wars samlerobjekt til enhver fan.

  • Omfatter fine detaljer, justerbart hoved og øjenbryn, bevægelige fingre og tæer, Yodas grønne lyssværd samt et faktaskilt med detaljer om Jedi-mesteren og en stand til den medfølgende minifigur af Yoda med lyssværd.
  • Dette samlerobjekt fra Star Wars: Klonernes angreb er en fremragende fødselsdags- eller julegave eller bare en Star Wars gave til en særlig anledning.
  • Få 2 LEGO Star Wars figurer af Yoda i ét sæt!
  • LEGO Star Wars figuren af Yoda med lyssværd er over 41 cm høj.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Yoda
SKU
75255
EAN
5702016370775
UPC
673419304405
Dele
1771
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
629 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.