LEGO Modstandsbevægelsens X-wing 75297

LEGO Star Wars lr at bygge-st til sm helte

lego 75297 modstandsbevaegelsens x wing
 • 60 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75297 SKU

Lad børn lære at bygge og udspille rollelege med denne LEGO Star Wars Modstandsbevægelsens X-wing (75297) til børn fra 4 år. Denne supersmarte version af stjernejageren fra Star Wars: The Force Awakens er nem at bygge og har vinger, der foldes ud til flyvning og ind til landing. LEGO minifiguren af Poe Dameron, der har …

Læs mere...

Priser LEGO Modstandsbevægelsens X-wing 75297

Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 134 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 180 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Modstandsbevægelsens X-wing 75297

Lad børn lære at bygge og udspille rollelege med denne LEGO Star Wars Modstandsbevægelsens X-wing (75297) til børn fra 4 år. Denne supersmarte version af stjernejageren fra Star Wars: The Force Awakens er nem at bygge og har vinger, der foldes ud til flyvning og ind til landing. LEGO minifiguren af Poe Dameron, der har en blasterpistol, passer ind i fighterens cockpit, som kan åbnes, og der er også plads til LEGO figuren af BB-8-droiden.

Instructions PLUS
Denne guide, som findes i den gratis app LEGO Byggevejledninger, har seje zoom-, dreje- og visningsværktøjer, der gør byggeriet af denne starfighter endnu mere berigende for børn.

Velkommen til 4+
Bygbare LEGO Star Wars 4+-legetøjssæt giver børn fra 4 år den bedste introduktion til LEGO byggeri og til Star Wars sagaen. Startklodselementerne er en god hjælp, der gør dem i stand til at samle fartøjer, bygninger og meget mere – på egen hånd eller med hjælp fra ældre søskende eller en voksen – og sætte hurtigt gang i legen.

 • Giv mindre børn en fantastisk første LEGO Star Wars oplevelse med byg selv-legetøjet Modstandsbevægelsens X-wing (75297), der omfatter et startklodschassis, der kan kickstarte byggeriet, så den actionfyldte leg kan starte hurtigt.
 • Det bygbare stjernejager-legetøj indeholder en LEGO minifigur af Poe Dameron med en blasterpistol samt en LEGO droidefigur af BB-8, der kan inspirere til kreativ og sjov rolleleg.
 • X-wing-jageren har et cockpit til Poe Dameron, som kan åbnes, plads til BB-8 og vinger, der kan foldes ud til flyvetilstand.
 • Dette LEGO Star Wars startsæt med 60 elementer er nemt at bygge og ombygge efter kamplege, og det vil være den bedste gave til fødselsdag, andre anledninger eller som en overraskelsesgave til kreative børn fra 4 år.
 • Dette fantastiske stjernejager-byggelegetøj er over 5 cm højt, 15 cm langt og 19 cm bredt, så det er nemt at lægge i et barns taske til leg på farten.
 • Dette er en ideel byg selv-model, som små børn kan forsøge at bygge på egen hånd eller med hjælp fra ældre søskende eller en voksen.
 • Gør det ekstra spændende for børn at bygge denne stjernejager med Instructions PLUS, en del af den gratis ap LEGO Byggevejledninger, som byder på zoom-, dreje- og visningsværktøjer.
 • LEGO Star Wars 4+-byggelegetøj giver børn en sjov introduktion til Star Wars universet og hjælper dem med at udvikle deres byggeevner og kreativitet gennem leg.
 • LEGO komponenter opfylder de højeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet og nemme at sætte sikkert sammen til robuste modeller – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og elementer testes til det yderste for at sikre, at de lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder på planeten Jorden – og i fjerne, fjerne galakser!

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Modstandsbevægelsens X-wing
SKU
75297
EAN
5702016912661
UPC
673419340120
Dele
60
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.