LEGO Spider-Man mod Mysterios droneangreb 76184

Mysterios dronekamp mod Spider-Man og Nick Fury

lego 76184 spider man mod mysterios droneangreb
 • 73 Dele
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 76184 SKU

Vær med til at fejre udgivelsen af Marvel Studios-filmen Spider-Man: No Way Home med LEGO Marvel sættet Spider-Man mod Mysterios droneangreb (76184) – designet specielt til unge netspindere fra 4 år. Fysisk og fantasifuld leg. Introducer unge superhelte til kreativt byggeri og endeløse eventyr med 3 LEGO Marvel minifigurer – Spider-Man, Nick Fury og Mysterio – …

Læs mere...

Priser LEGO Spider-Man mod Mysterios droneangreb 76184

Alternate.dk Alternate.dk -14% 108 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk -9% 115 kr Se
Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 180 kr Se

Se flere LEGO Spider-Man sæt

Beskrivelse LEGO Spider-Man mod Mysterios droneangreb 76184

Vær med til at fejre udgivelsen af Marvel Studios-filmen Spider-Man: No Way Home med LEGO Marvel sættet Spider-Man mod Mysterios droneangreb (76184) – designet specielt til unge netspindere fra 4 år.

Fysisk og fantasifuld leg
Introducer unge superhelte til kreativt byggeri og endeløse eventyr med 3 LEGO Marvel minifigurer – Spider-Man, Nick Fury og Mysterio – en sej bil og en diskosskydende drone. Omfatter et særligt startklodselement, der hjælper børn i gang med byggeriet, samt en brugervenlig vejledning til at bygge og få mest muligt ud af sættet. Få endnu mere byggesjov med den gratis app LEGO Byggevejledninger med Instructions PLUS, hvor børn kan zoome ind på, dreje og se deres legesæt, imens de bygger.

Sjov for hele familien
Et LEGO 4+-legesæt er en ganske særlig gave til ethvert barn – men også til resten af familien. Når voksne videregiver deres byggefærdigheder, deler de dyrebare udviklingsmæssige milepæle med deres spirende bygger.

 • LEGO Marvel Spider-Man mod Mysterios droneangreb (76184) er beregnet til at udvikle og styrke fantasien, fingerfærdigheden og selvtilliden hos børn fra 4 år.
 • Indeholder populære minifigurer – Spider-Man, Nick Fury og Mysterio – en SUV, der kan bygges, en stjålen rubin og en bevæbnet drone med en matchende controller.
 • Når Mysterio bruger sin drone til at stjæle en rubin, kan børn hjælpe Spider-Man og Nick Fury med at stoppe ham. En særlig startklods sætter hurtigt gang i byggeriet, så der er mere tid til at lege.
 • Dette LEGO legesæt er specialdesignet til børn fra 4 år. Det indeholder en startklods og nemme byggetrin, så børn kan styrke vigtige udviklingsmæssige evner, mens de bygger og leger.
 • SUV'en er over 4 cm høj, 9 cm lang og 5 cm bred. Dermed er den stor nok til episke eventyr og har samtidig en perfekt størrelse for små hænder at samle op og lege med.
 • Der medfølger nem og trinvis byggevejledning, og elementerne er opdelt i separate poser med element og figur at lege med i hver, så børn kan nyde at bygge deres eget legetøj ét trin ad gangen.
 • Få endnu mere byggesjov med den gratis app LEGO Byggevejledninger, der indeholder digitale Instructions PLUS-vejledninger, som giver børn mulighed for at zoome, dreje og visualisere deres legesæt, imens de bygger.
 • LEGO 4+-sæt introducerer børn til et univers af populære film, tv-figurer og hverdagshelte, som de vil elske at dele med forældre og andre legevenner.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at alle 4+-sæt er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – og sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge standarder for børns sikkerhed.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Spider-Man mod Mysterios droneangreb
SKU
76184
EAN
5702016913019
Dele
73
Tema
LEGO Spider-Man
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.