LEGO Venom 76187

Genskab Venom: rumvsenet med de skarpe tnder

lego 76187 venom
 • 565 Dele
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 76187 SKU

Styrk dine byggefærdigheder, og indfang de karakteristiske, skarptandede detaljer hos en ikonisk Marvel-superskurk med LEGO Marvel Spider-Man Venom (76187). En detaljeret kopi at bygge og udstille. Fans af Venom og Spider-Man-filmene vil nyde en berigende byggeoplevelse, når de genskaber den grusomme symbiots autentiske træk. Den overdimensionerede kæbe fyldt med syleskarpe tænder, den lange, vridende tunge og …

Læs mere...

Priser LEGO Venom 76187

Proshop.dk Proshop.dk -35% 419 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -32% 439 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -31% 450 kr Se
Legen.dk Legen.dk -23% 499 kr Se
LEGO.com LEGO.com 649 kr Se

Se flere LEGO Spider-Man sæt

Beskrivelse LEGO Venom 76187

Styrk dine byggefærdigheder, og indfang de karakteristiske, skarptandede detaljer hos en ikonisk Marvel-superskurk med LEGO Marvel Spider-Man Venom (76187).

En detaljeret kopi at bygge og udstille
Fans af Venom og Spider-Man-filmene vil nyde en berigende byggeoplevelse, når de genskaber den grusomme symbiots autentiske træk. Den overdimensionerede kæbe fyldt med syleskarpe tænder, den lange, vridende tunge og den lave, sorte pande skaber i kombination en udstillingsgenstand, man ikke vil gå glip af. Med den stilfulde navneplade på den robuste sokkel vil denne bemærkelsesværdige model se endnu mere imponerende ud, når den står sammen med andre LEGO tegneserie-kreationer.

Modelsæt med LEGO klodser
Undslip den travle verden, og genopdag glæden ved kreativt byggeri med LEGO byggesæt til voksne. De er tilfredsstillende at bygge og fantastiske at udstille, og de er fremragende som fødselsdagsgave, julegave og personlig gave til alle, der er interesserede i modelbyggeri eller tegneseriekultur.

 • Byg og udstil en af de mest frygtede figurer i Marvel-universet med LEGO Marvel Spider-Man Venom (76187) – en fængslende bygge- og udstillingsmodel skabt til voksne.
 • Det ikoniske rumvæsen med sine syleskarpe tænder og den lange, snoede tunge står på en robust sokkel med en stilfuld navneplade på.
 • Dette samlerobjekt fra Marvels filmunivers vil give dig glæde og tilfredshed, længe efter det fysiske, kreative arbejde er afsluttet.
 • Hvis du er en voksen Marvel-fan eller entusiastisk modelbygger, vil denne kopi af en filmfigur, der kan bygges, være det perfekte bygge- og udstillingsprojekt for dig!
 • Denne iøjnefaldende model er over 19 cm høj, 9 cm bred og 19 cm dyb og vil helt sikkert skabe opmærksomhed og interesse, uanset om den udstilles derhjemme eller på kontoret.
 • Denne samleregnede udstillingsmodel af Venom rummer stresslindrende eskapisme, når den fascinerende gengivelse dukker frem af de 565 LEGO klodser.
 • Du kan kaste dig ud i dette fascinerende byggeprojekt med det samme, takket være den medfølgende trykte vejledning i høj kvalitet.
 • Serien af LEGO sæt, der er skabt til voksne, er designet til at give en tilfredsstillende bygge- og udstillingsoplevelse, som vil underholde enhver entusiastisk modelbygger.
 • LEGO byggesæt lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte perfekt sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Venom
SKU
76187
UPC
673419339759
Dele
565
Tema
LEGO Spider-Man
Alder
18+ år
LEGO pris
649 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.