LEGO Captain Americas kamp mod Hydra 76189

Captain America drner i kamp p sin kraftfulde motorcykel

lego 76189 captain americas kamp mod hydra
 • 49 Dele
 • LEGO Marvel Tema
 • 76189 SKU

Hjælp unge superhelte med at udvikle deres kreative byggeevner med dette klassiske LEGO Marvel legesæt. Sættet Captain Americas kamp mod Hydra (76189) er designet specielt til børn fra 4 år. Det inspirerer til fælles leg og styrker udviklingsmæssige fordele. En super start til små actionhelte. 4+-sæt er skabt til unge byggere og er fyldt med engagerende …

Læs mere...

Priser LEGO Captain Americas kamp mod Hydra 76189

Lego.com LEGO.com 70 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 74 kr Se

Se flere LEGO Marvel sæt

Beskrivelse LEGO Captain Americas kamp mod Hydra 76189

Hjælp unge superhelte med at udvikle deres kreative byggeevner med dette klassiske LEGO Marvel legesæt. Sættet Captain Americas kamp mod Hydra (76189) er designet specielt til børn fra 4 år. Det inspirerer til fælles leg og styrker udviklingsmæssige fordele.

En super start til små actionhelte
4+-sæt er skabt til unge byggere og er fyldt med engagerende detaljer for at sikre, at børn får en god legeoplevelse. Æsken rummer klodsposer, hver med en komplet model og karakter, som børn hurtigt kan bygge, så legen kan begynde med det samme! Sættet indeholder en delvist bygget motorcykel som hjælp til børn, der "kan selv", og en sjov, visuel og intuitiv byggevejledning – ideel til børn, der endnu ikke kan læse flydende.

Sjov for hele familien
Et LEGO 4+-legesæt er en ganske særlig gave til ethvert barn, men også til resten af familien. Når voksne videregiver deres byggefærdigheder, deler de dyrebare udviklingsmæssige milepæle med deres spirende bygger.

 • LEGO Marvel sættet Captain Americas kamp mod Hydra (76189) er et supercool superhelte-legesæt, som er specialdesignet til at booste fantasien, fingerfærdigheden og selvtilliden hos børn fra 4 år.
 • Indeholder minifigurer af Captain America og en Hydra-agent, samt en motorcykel, der kan bygges, og en diskosskyder med aftagelig blaster.
 • Børn kan skubbe Captain America på sin kraftfulde motorcykel og kæmpe mod en ond Hydra-agent – ligesom i Marvel Studios-filmen Avengers: Age of Ultron – og finde på deres egne endeløse superhelteeventyr.
 • En stor startklods og enkle byggetrin sikrer, at børn fra 4 år kan bygge med selvtillid, når de samler Captain Americas motorcykel med kraftige hjul.
 • Motorcyklen er over 4 cm høj, 11 cm lang og 4 cm bred. Dermed er den stor nok til episke eventyr og har samtidig en perfekt størrelse for små hænder at samle op og lege med.
 • Omfatter en sjov, visuel vejledning med intuitiv byggevejledning – ideel til børn, der endnu ikke kan læse.
 • LEGO 4+-sæt introducerer børn til et univers af populære film, tv-figurer og hverdagshelte, som de vil elske at dele med forældre og andre legevenner.
 • LEGO komponenter opfylder strenge branchestandarder for at sikre, at alle 4+-sæt er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de opfylder strenge standarder for børns sikkerhed.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Captain Americas kamp mod Hydra
SKU
76189
EAN
5702016913170
UPC
673419339858
Dele
49
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
70 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.