LEGO Hogwarts-ikoner – samlerudgave 76391

Imponerende model af Harry Potter-filmminder

lego 76391 hogwarts ikoner samlerudgave
  • 3010 Dele
  • LEGO Harry Potter Tema
  • 76391 SKU

LEGO Harry Potter Hogwarts-ikoner – samlerudgave er en gengivelse af nogle af seriens mest mindeværdige elementer, samlet i en jubilæumsmodel, der er skabt til voksne entusiaster. En fængslende samling af magiske minder. Denne hyldest til Harry Potters troldmandsverden indeholder mange ikoniske genstande i en enkelt, imponerende model. Der er Harrys tryllestav og briller, Rons chokoladefrø, Hermiones …

Læs mere...

Priser LEGO Hogwarts-ikoner – samlerudgave 76391

LEGO.com LEGO.com 2 299 kr Se

Se flere LEGO Harry Potter sæt

Beskrivelse LEGO Hogwarts-ikoner – samlerudgave 76391

LEGO Harry Potter Hogwarts-ikoner – samlerudgave er en gengivelse af nogle af seriens mest mindeværdige elementer, samlet i en jubilæumsmodel, der er skabt til voksne entusiaster.

En fængslende samling af magiske minder
Denne hyldest til Harry Potters troldmandsverden indeholder mange ikoniske genstande i en enkelt, imponerende model. Der er Harrys tryllestav og briller, Rons chokoladefrø, Hermiones eliksirbakke med 5 eliksirflasker og magiske ingredienser (bl.a. gælletang, felix felicis ("flydende held") og polyjuice), Romeo Gådes dagbog, det gyldne lyn og et skoletørklæde (kan tilpasses til alle Hogwarts-kollegier). Øverst på denne fortryllende samling af ikoner sidder uglen Hedvig med den meget eftertragtede invitation til Hogwarts. Denne fascinerende model omfatter 3 eksklusive gyldne minifigurer – Albus Dumbledore, Minerva McGonagall og Rubeus Hagrid – og en udstillingsstand med en motivflise, der fejrer 20 år med LEGO Harry Potter.

  • LEGO Harry Potter Hogwarts-ikoner – samlerudgave (76391) er en hyldest til troldmandsverdenen, der kan bygges og udstilles, skabt til voksne Harry Potter-entusiaster.
  • Indeholder ikoniske genstande: Harrys tryllestav og briller, en bakke med eliksirer, Romeo Gådes dagbog, det gyldne lyn, et Hogwarts-tørklæde, Hedvig med en invitation til Hogwarts og meget mere.
  • Indeholder også 3 eksklusive gyldne jubilæumsminifigurer – Albus Dumbledore, Minerva McGonagall og Rubeus Hagrid – og en stand dekoreret med en flise, der fejrer 20 år med LEGO Harry Potter.
  • Dette berigende projekt giver en fysisk, stresslindrende byggeoplevelse, i takt med at 3.010 LEGO klodser gradvist forvandles til en imponerende gengivelse i naturlig størrelse af Harry Potter-universet.
  • Dette fængslende byggeprojekt vil være en perfekt fødselsdagsgave, julegave eller personlig hilsen til enhver entusiastisk modelbygger eller voksen fan af Harry Potter-universet.
  • Denne imponerende model er over 44 cm høj, 50 cm bred og 33 cm dyb og vil være et naturligt samtaleemne, når den står fremme derhjemme eller på kontoret.
  • Indeholder brugervenlig, trykt vejledning af høj kvalitet, så du kan kaste dig ud i dette fascinerende byggeprojekt, så snart æsken er åbnet.
  • Sortimentet af LEGO sæt, der er skabt til voksne, er designet til at give en tilfredsstillende bygge- og udstillingsoplevelse, som vil underholde enhver entusiastisk modelbygger.
  • LEGO byggesæt lever op til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er ensartede, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – og sådan har det været siden 1958.
  • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Hogwarts-ikoner – samlerudgave
SKU
76391
UPC
673419340175
Dele
3010
Tema
LEGO Harry Potter
Alder
18+ år
LEGO pris
2 300 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.