LEGO Hogwarts: Troldmandsskak 76392

Magisk brtspil til Harry Potter-fans

lego 76392 hogwarts troldmandsskak
  • 876 Dele
  • LEGO Harry Potter Tema
  • 76392 SKU

LEGO Harry Potter Hogwarts: Troldmandsskak (76392) kombinerer et brætspil, der kan nydes i det uendelige, med magisk rolleleg for fans af de populære film. Autentisk skaksæt fra troldmandsverdenen. Dette fascinerende skaksæt giver unge hekse og troldmænd 2 måder at spille og bruge fantasien på. Det er en fortryllende introduktion til skakspillets vidunderlige verden, og det er …

Læs mere...

Priser LEGO Hogwarts: Troldmandsskak 76392

Lego.com LEGO.com 454 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 944 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk 944 kr Se

Se flere LEGO Harry Potter sæt

Beskrivelse LEGO Hogwarts: Troldmandsskak 76392

LEGO Harry Potter Hogwarts: Troldmandsskak (76392) kombinerer et brætspil, der kan nydes i det uendelige, med magisk rolleleg for fans af de populære film.

Autentisk skaksæt fra troldmandsverdenen
Dette fascinerende skaksæt giver unge hekse og troldmænd 2 måder at spille og bruge fantasien på. Det er en fortryllende introduktion til skakspillets vidunderlige verden, og det er en autentisk genskabelse af en af de mest mindeværdige scener fra Harry Potter og De Vises Sten. Børn vil blive tryllebundet i timevis – uanset om de nyder et spil skak eller udspiller endeløse eventyr med figurer fra de magiske film. Sættet indeholder minifigurer af Harry Potter, Hermione Granger og Ron Weasley som inspiration til børns kreative sjov. Som en hyldest til 20 års magi med LEGO Harry Potter indeholder sættet også en eksklusiv, gylden minifigur af professor Severus Snape og 3 vilkårlige fliser med troldmandskort, som børn kan samle på.

  • LEGO Harry Potter Hogwarts: Troldmandsskak (76392) er en fortryllende og uendeligt underholdende gave til alle børn, der elsker Harry Potter eller at spille skak.
  • Indeholder minifigurer af Harry Potter, Hermione Granger og Ron Weasley samt 32 skakbrikker, der kan bygges, baseret på den ikoniske scene i Harry Potter og De Vises Sten.
  • Børn kan lege eller spille på 2 måder: De kan nyde et sjovt spil skak, eller de kan udspille endeløse eventyr med figurer fra de magiske Harry Potter-film.
  • Alle unge hekse eller troldmænd fra 10 år vil blive tryllebundet af dette fængslende Harry Potter-skaksæt, som de kan bygge og lege med.
  • Dette fortryllende skaksæt fra troldmandsverdenen er over 8 cm højt, 27 cm bredt og 27 cm dybt.
  • Indeholder en eksklusiv, gylden minifigur af Severus Snape som hyldest til 20 års magi med LEGO Harry Potter. Omfatter også 3 vilkårlige fliser med troldmandskort, som børn kan samle på (16 i alt).
  • LEGO Harry Potter legetøj indeholder populære figurer, fantastiske væsner samt velkendte steder fra de populære film. De er ideelle som gaver til børn, der gerne vil tage del i filmenes magi.
  • LEGO byggesæt opfylder strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte perfekt sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til krævende internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Hogwarts: Troldmandsskak
SKU
76392
EAN
5702016971620
UPC
673419344869
Dele
876
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
454 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.