LEGO Harry Potter og Hermione Granger 76393

Bevgelige, klodsbyggede legetjsmodeller af LEGO Harry Potter og Hermione Granger

lego 76393 harry potter og hermione granger
 • 1673 Dele
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76393 SKU

Gør et STORT indtryk på enhver ung heks eller troldmand med LEGO Harry Potter og Hermione Granger (76393) i kæmpestørrelse. Ikoniske figurer i stor skala. Børn kan få maksimalt magisk sjov med disse modeller af Harry Potter og Hermione Granger bygget af LEGO klodser. Begge figurer er 26 cm høje og er lige så justerbare som …

Læs mere...

Priser LEGO Harry Potter og Hermione Granger 76393

Lego.com LEGO.com 599 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 919 kr Se
Legen.dk Legen.dk 1 199 kr Se

Se flere LEGO Harry Potter sæt

Beskrivelse LEGO Harry Potter og Hermione Granger 76393

Gør et STORT indtryk på enhver ung heks eller troldmand med LEGO Harry Potter og Hermione Granger (76393) i kæmpestørrelse.

Ikoniske figurer i stor skala
Børn kan få maksimalt magisk sjov med disse modeller af Harry Potter og Hermione Granger bygget af LEGO klodser. Begge figurer er 26 cm høje og er lige så justerbare som mindre LEGO minifigurer: hånd-, ben- og hofteled er bevægelige, og Harry Potter-figurens hoved kan drejes. Harry har en aftagelig stofkappe, og begge modeller har klodsbyggede tryllestave, der kan inspirere til magiske historier, som børn kan udspille. Når legen stopper, kan børn placere de 2 venner fra Hogwarts i en positur og dermed skabe en fantastisk "Harry og Hermione"-udstillingsmodel til værelset. Der medfølger individuelle byggevejledninger, så 2 byggere kan dele den sjove oplevelse sammen.

 • Gør et STORT indtryk på enhver ung heks eller troldmand med LEGO Harry Potter og Hermione Granger (76393).
 • Indeholder modeller af Harry Potter og Hermione Granger bygget i LEGO klodser, med bevægelige hånd-, ben- og knæled samt et drejeligt hoved på Harry Potter-figuren.
 • Disse figurer, der kan bygges, inspirerer til fantasifuld leg i stor skala. Når legen stopper, kan børn placere de justerbare modeller i positur som en magisk udstilling på værelset.
 • Giv børn fra 10 år de 2 ikoniske Hogwarts-elever, som de kan bygge, lege med og udstille – vennerne vil helt sikkert blive imponeret.
 • Begge modeller er over 26 cm høje og har individuelle byggevejledninger, så 2 byggere kan dele det kreative sjov sammen.
 • Harry har en aftagelig stofkappe, og begge modeller har tryllestave bygget af klodser som inspiration til realistiske stillinger, børn kan sætte dem i.
 • LEGO Harry Potter legetøj indeholder populære figurer, fantastiske væsner samt velkendte steder fra de populære film. De er ideelle som gaver til børn, der gerne vil tage del i filmenes magi.
 • LEGO byggesæt lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte perfekt sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958. LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de opfylder strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Harry Potter og Hermione Granger
SKU
76393
EAN
5702016971637
UPC
673419344876
Dele
1673
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
599 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.