LEGO 76395 Advent Calendar

01-09-2024

Lektioner i kosteflyvning p Hogwarts

lego 76395 hogwarts forste flyvelektion
  • 368 Dele
  • LEGO Star Wars Tema
  • 76395 SKU

Er du på udkig efter actionfyldt Harry Potter-legetøj? LEGO Harry Potter sættet Hogwarts: Første flyvelektion (76395) omfatter lektioner i kosteflyvning og Quidditch-træning og kan ombygges til mange flere magiske eventyr. Højtflyvende Harry Potter-magi. Med svævefunktionen kan børn udspille den berømte scene med kosteflyvning fra Harry Potter og De Vises Sten og nyde utallige andre flyveeventyr. Sættet …

Læs mere...

Priser LEGO 76395 Advent Calendar

Lego.com LEGO.com 189 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 249 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO 76395 Advent Calendar

Er du på udkig efter actionfyldt Harry Potter-legetøj? LEGO Harry Potter sættet Hogwarts: Første flyvelektion (76395) omfatter lektioner i kosteflyvning og Quidditch-træning og kan ombygges til mange flere magiske eventyr.

Højtflyvende Harry Potter-magi
Med svævefunktionen kan børn udspille den berømte scene med kosteflyvning fra Harry Potter og De Vises Sten og nyde utallige andre flyveeventyr. Sættet indeholder 3 lange, gennemsigtige stænger til at hæve minifigurerne – madam Hooch, Draco Malfoy og Neville Longbottom (med sin dyrebare erindringskugle) – op i luften på deres koste. Modellen kan adskilles i 5 moduler, der kan omarrangeres, bl.a. et Quidditch-trofærum og et rum med udstyr, som børn kan bruge til at dyrke troldmandsverdenens legendariske flyvesport. Der er også andre overraskelser: en eksklusiv, gylden jubilæums-minifigur af professor Quirrell, 2 vilkårlige fliser med troldmandskort samt mulighed for at tilføje flere rum og bygge en komplet model af Hogwarts-slottet.

  • LEGO Harry Potter sættet Hogwarts: Første flyvelektion (76395) er et alsidigt og actionfyldt legesæt med flyvende koste, der vil fortrylle og underholde fans af Harry Potter-filmene.
  • Indeholder minifigurer af Neville Longbottom, Draco Malfoy og madam Hooch samt 5 moduler, der kan bygges og omarrangeres, bl.a. et Quidditch-trofærum og et opbevaringsrum til udstyr.
  • Børn kan bruge 3 lange, gennemsigtige stænger til at udspille den berømte scene med flyvelektionen og derefter nyde endeløse andre eventyr i luften, bl.a. Quidditch-træning.
  • Unge hekse og troldmænd fra 7 år, der elsker Harry Potter, vil blive tryllebundne af dette magiske legesæt med flyvetema, som indeholder berømte figurer og steder fra filmene.
  • Sættet er over 15 cm højt, 20 cm bredt og 6 cm dybt, og det er nemt at kombinere med andre LEGO Harry Potter sæt.
  • Dette legetøj indgår i en serie af autentisk detaljerede modulære sæt, som børn kan bygge, kombinere og omarrangere og dermed skabe deres egen model af Hogwarts-slottet.
  • Som en hyldest til 20 års magi med LEGO Harry Potter indeholder sættet en eksklusiv, gylden minifigur af professor Quirrel samt 2 vilkårlige fliser med troldmandskort, som børn kan samle på (16 i alt).
  • LEGO Harry Potter legetøj indeholder yndlingsfigurer, fantastiske væsner samt velkendte steder fra de populære film. De er ideelle som gaver til børn, der gerne vil føle sig som en del af filmenes magi.
  • LEGO byggesæt overholder strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte perfekt sammen og skille ad hver gang – og sådan har det været siden 1958.
  • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de opfylder strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Advent Calendar
SKU
76395
EAN
5702017006185
Dele
368
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
189 kr
Udgivelses dato
1. september 2024
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.