LEGO Pigsys nudelkampvogn 80026

Legest med kampvogn til timevis af sjov madkamp!

lego 80026 pigsys nudelkampvogn
 • 662 Dele
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80026 SKU

Sæt gang i børns fantasi med dette farverige LEGO Monkie Kid legesæt (80026), hvor Pigsys nudelkampvogn går i madkrig mod Pans "lemonade"-knopskydende Speedy Panda-robot. Pigsys tank har et roterende køkken med masser af madelementer og en diskosskyder i køleskabet, en 6-knops hurtigskyder, 2 aftagelige spisepinde og rive foran, der bevæger sig op og ned, når …

Læs mere...

Priser LEGO Pigsys nudelkampvogn 80026

Lego.com LEGO.com 449 kr Se

Se flere LEGO Monkie Kid sæt

Beskrivelse LEGO Pigsys nudelkampvogn 80026

Sæt gang i børns fantasi med dette farverige LEGO Monkie Kid legesæt (80026), hvor Pigsys nudelkampvogn går i madkrig mod Pans "lemonade"-knopskydende Speedy Panda-robot. Pigsys tank har et roterende køkken med masser af madelementer og en diskosskyder i køleskabet, en 6-knops hurtigskyder, 2 aftagelige spisepinde og rive foran, der bevæger sig op og ned, når kampvognen skubbes. Dette sæt af høj kvalitet er en cool gave til børn og indeholder også en pandadrone, der nedkaster madæsker, og 4 minifigurer, der kan inspirere til timevis af leg.

Sjovt byggeri
Trinvis vejledning i æsken betyder, at selv LEGO nybegyndere kan nyde byggeprocessen, og de digitale Instructions PLUS i den gratis app LEGO Byggevejledninger rummer visningsværktøjer og andre sjove funktioner, der gør oplevelsen endnu bedre.

Kreativ leg
LEGO Monkie Kid legetøj er forankret i Kinas kultur og genopfinder de klassiske fortællinger om Abekongen i moderne omgivelser. Sættene styrker børns kreativitet gennem byggeri og leg.

 • Børn kan nyde actionfyldt madkrig med dette LEGO Monkie Kid legesæt (80026), der indeholder Pigsys hurtigtskydende nudelkampvogn, en "lemonade"-skydende panda-robot og en panda-drone til madudbringning.
 • Dette sæt i høj kvalitet indeholder 4 minifigurer: Pigsy, Mr. Tang, Pan og Lee med masser af tilbehør, bl.a. en fjernbetjening, rulleskøjter og pandahoved-kostume, der kan inspirere til timevis af kreativ leg.
 • Kampvognen har et køkken med madtilbehør og en diskosskyder skjult i køleskabet, en griseformet 6-knops hurtigskyder, roterende nudelskål, 2 aftagelige spisepinde og en bevægelig rive fortil.
 • Speedy Panda-ejeren Pans panda-robot omfatter 2 "limonade"-knopskydere og en "chilisauce"-kanon (kan ikke affyres) til at udspille kampe mod Pigsys tank.
 • Legesættet med madvogn indeholder 662 elementer og rummer en sjov byggeoplevelse og mange spændende lege. Det vil være en fantastisk gaveidé til fødselsdag, jul eller som en overraskelse til kreative børn fra 8 år.
 • Pigsys nudelkampvogn er over 20 cm høj, 18 cm lang og 25 cm bred og er iøjnefaldende, når den står fremme på et barns værelse mellem madkampe.
 • Selv LEGO nybegyndere kan bygge disse modeller ved hjælp af den trykte vejledning i æsken, og oplevelsen bliver endnu bedre med de digitale Instructions PLUS i den gratis app LEGO Byggevejledninger.
 • LEGO Monkie Kid byggesæt er inspireret af de legendariske fortællinger om den kinesiske Abekonge. De hjælper børn med at lære om kinesisk kultur og udvikler deres optimisme, tapperhed og robusthed, mens de har det sjovt.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sikkert sammen hver gang.
 • LEGO komponenter testes på stort set alle tænkelige måder for at sikre, at de overholder strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Pigsys nudelkampvogn
SKU
80026
UPC
673419338578
Dele
662
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
449 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.