LEGO 853989 Taskevedhng med hyldest

Tilpasningsvenligt taskevedhng til sjove anledninger!

lego 853989 taskevedhaeng med hyldest scaled
  • LEGO Diverse Tema
  • 853989 SKU

Gør noget ekstra ud af at fejre en særlig person med dette superseje, tilpasningsvenlige LEGO® Iconic Taskevedhæng med hyldest, der omfatter en autentisk gul LEGO 2x6-klods, som sidder på en stærk metalring og -kæde.Sættet er en sjov fødselsdagsgave, julegave eller skøn overraskelse til LEGO® fans fra 6 år og indeholder 17 forskellige elementer og klistermærker …

Læs mere...

Priser LEGO 853989 Taskevedhng med hyldest

Lego.com LEGO.com 60 kr Se

Se flere LEGO Diverse sæt

Beskrivelse LEGO 853989 Taskevedhng med hyldest

  • Gør noget ekstra ud af at fejre en særlig person med dette superseje, tilpasningsvenlige LEGO Iconic Taskevedhæng med hyldest, der omfatter en autentisk gul LEGO 2x6-klods, som sidder på en stærk metalring og -kæde.
  • Sættet er en sjov fødselsdagsgave, julegave eller skøn overraskelse til LEGO fans fra 6 år og indeholder 17 forskellige elementer og klistermærker med påskrift til at give vedhænget et personligt præg.
  • Dette taskevedhæng er over 10 cm langt. Det er en iøjnefaldende måde for din mor, far, bedste ven eller en anden vigtig person i dit liv at tilpasse sin taske på, og det kan også bruges som nøglering.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Taskevedhng med hyldest
SKU
853989
UPC
673419324076
Tema
LEGO Diverse
LEGO pris
60 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.