LEGO Minnie-nøglering 853999

En sd flgesvend til en Disney-elskers tasker eller ngler!

lego 853999 minnie noglering
  • LEGO Disney Tema
  • 853999 SKU

Giv en fan af Disneys Minnie Mouse denne fantastiske LEGO ǀ Disney Minnie-nøglering (853999) som selskab på rejsen! Den omfatter en Minnie-minifigur med en sød sløjfe i håret, der matcher hendes flotte prikkede kjole, og som sidder på en stærk metalring og -kæde. Denne yndige nøglering er nem at sætte på en rygsæk, eller den …

Læs mere...

Priser LEGO Minnie-nøglering 853999

Lego.com LEGO.com 60 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Minnie-nøglering 853999

Giv en fan af Disneys Minnie Mouse denne fantastiske LEGO ǀ Disney Minnie-nøglering (853999) som selskab på rejsen! Den omfatter en Minnie-minifigur med en sød sløjfe i håret, der matcher hendes flotte prikkede kjole, og som sidder på en stærk metalring og -kæde. Denne yndige nøglering er nem at sætte på en rygsæk, eller den kan bruges til at holde styr på nøglerne i en lomme eller pung.

  • Gør fans af Disney-tegnefilm glade med en LEGO ǀ Disney Minnie Mouse-minifigur på en stærk metalring og -kæde, der er nem at fastgøre sikkert til en rygsæk, taske eller nøgler.
  • Minifiguren kan ikke tages af metalkæden.
  • Sjov som kalendergave, fødselsdagsgave eller lille belønning til børn fra 6 år, der er fans af Disneys Minnie Mouse.
  • Over 15 cm lang, så den er stor nok til at blive set og beundret, men lille nok til ikke at komme i vejen.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Minnie-nøglering
SKU
853999
UPC
673419324090
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
60 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.