LEGO Spider-Ham-nøglering 854077

Marvel-fans kan tage Spider-Ham med overalt

lego 854077 spider ham noglering
  • LEGO Spider-Man Tema
  • 854077 SKU

Børn, der synes godt om Marvel Studios' film og superheltestil, vil elske denne LEGO Spider-Ham-nøglering (854077). LEGO Marvel minifiguren af Spider-Ham er forsvarligt fastgjort til en stærk metalkæde og -ring og har sit velkendte kostume på. Børn kan fastgøre den ikoniske figur til deres nøgler, tasker og meget mere og gøre hver dag til en …

Læs mere...

Priser LEGO Spider-Ham-nøglering 854077

LEGO.com LEGO.com 60 kr Se

Se flere LEGO Spider-Man sæt

Beskrivelse LEGO Spider-Ham-nøglering 854077

Børn, der synes godt om Marvel Studios' film og superheltestil, vil elske denne LEGO Spider-Ham-nøglering (854077). LEGO Marvel minifiguren af Spider-Ham er forsvarligt fastgjort til en stærk metalkæde og -ring og har sit velkendte kostume på. Børn kan fastgøre den ikoniske figur til deres nøgler, tasker og meget mere og gøre hver dag til en superheltedag!

  • LEGO Marvel minifigur af Spider-Ham på en holdbar metalring og -kæde. Minifiguren er fastgjort til metalkæden og kan ikke tages af.
  • Fantastisk gave til børn fra 6 år.
  • Denne farverige nøglering er over 8 cm lang, inkl. metalringen, og har dermed en ideel størrelse til at have hængende på en rygsæk eller taske, eller den kan sættes på et nøglebundt og tages med i lommen eller pungen.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Spider-Ham-nøglering
SKU
854077
UPC
673419346610
Tema
LEGO Spider-Man
LEGO pris
60 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.