LEGO Lakitu-skyverden – udvidelsessæt 71389

Spndende udvidelsesst med en Lakitu-kamp blandt skyerne

lego 71389 lakitu skyverden udvidelsessaet
 • 484 Dele
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71389 SKU

Giv børn en sjov udfordring til deres LEGO Super Mario univers med udvidelsessættet Lakitu-skyverden (71389). Det indeholder en roterende skyplatform, der kan snurres rundt for at få Lukita af ved at lade LEGO Mario og/eller LEGO Luigi (medfølger ikke) glide frem og tilbage på skygliderne forneden. Sættet indeholder figurer af Lakitu, kugle-Bill og fuzzy, samt …

Læs mere...

Priser LEGO Lakitu-skyverden – udvidelsessæt 71389

Lego.com LEGO.com 244 kr Se
Legen.dk Legen.dk 299 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 320 kr Se

Se flere LEGO Super Mario sæt

Beskrivelse LEGO Lakitu-skyverden – udvidelsessæt 71389

Giv børn en sjov udfordring til deres LEGO Super Mario univers med udvidelsessættet Lakitu-skyverden (71389). Det indeholder en roterende skyplatform, der kan snurres rundt for at få Lukita af ved at lade LEGO Mario og/eller LEGO Luigi (medfølger ikke) glide frem og tilbage på skygliderne forneden. Sættet indeholder figurer af Lakitu, kugle-Bill og fuzzy, samt en tidsblok, der giver ekstra tid på banen. (Bemærk: Startbanesæt 71360 eller 71387 er påkrævet til interaktiv leg).

Samarbejde eller konkurrence
Børn kan spille selv, i hold eller mod en ven, der har en LEGO Mario eller LEGO Luigi figur. Find byggevejledninger, kreativ inspiration og meget mere i den gratis LEGO Super Mario app.

Endeløse muligheder
LEGO Super Mario legesæt egner sig til at samle på. De bringer populære Super Mario-figurer ind i den virkelige verden og er ideelle gaver til børn, der gerne vil sætte trenden på legepladsen. Med startbaner, udvidelsessæt samt powerpakker kan fans bygge deres egne unikke baner.

 • Føj en skyhøj udfordring med optjening af digitale mønter til børns klodsbyggede LEGO Super Mario univers med udvidelsessættet Lakitu-skyverden (71389).
 • Indeholder LEGO figurer af 3 ikoniske Super Mario-fjender – Lakitu, en kugle-Bill og en fuzzy samt en tidsblok, der giver spillerne ekstra tid til at gennemføre banen.
 • Omfatter en roterende skyplatform, der drejes, når spillere lader LEGO Mario og/eller LEGO Luigi (figurerne medfølger ikke) glide frem og tilbage på skyglidere under den.
 • Dette byggesæt med 484 elementer vil være en perfekt jule- eller fødselsdagsgave til børn fra 7 år, som i forvejen har en LEGO Super Mario startbane (71360 eller 71387), der er påkrævet for at spille.
 • Perfekt til leg på egen hånd eller med Bluetooth-forbindelse til en vens LEGO Mario eller LEGO Luigi figur (ekstra figurer medfølger ikke), så 2 spillere kan dele det sociale sjov og optjene bonusmønter via teamwork.
 • Dette modul er over 15 cm højt, 35 cm bredt og 27 cm dybt i sin grundform. Det kan ombygges og kombineres på forskellige måder med andre LEGO Super Mario sæt.
 • Den gratis LEGO Super Mario app rummer byggevejledninger og meget mere og er en sikker platform, hvor børn kan dele idéer. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario legetøj egner sig til at samle på. Det bringer en af familiens yndlingsfigurer ind i den virkelige verden og giver fans ubegrænsede sjove og kreative muligheder for at udvide, ombygge og skabe deres egne unikke baner.
 • Siden 1958 har LEGO komponenter levet op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og passer nemt og perfekt sammen hver gang.
 • LEGO klodser testes til det yderste for at sikre, at de lever op til krævende internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Lakitu-skyverden – udvidelsessæt
SKU
71389
EAN
5702016912616
UPC
673419340038
Dele
484
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
244 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.