LEGO Bowsers luftskib – udvidelsessæt 71391

Fantastisk Bowser-luftskib til interaktiv leg og udstilling

lego 71391 bowsers luftskib udvidelsessaet
 • 1152 Dele
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71391 SKU

Børn kan bygge Bowsers ikoniske luftskib, udstille det og udvide deres LEGO Super Mario univers med dette udvidelsessæt (71391). Skibet kan sættes i "flyvetilstand" eller foldes ud i "banetilstand", og spillerne skal overvinde udfordringer såsom Bowsers mekaniske hånd og en POW-blok for at få en Rocky Skruenøgle til at poppe op fra sit skjulested. (Bemærk: …

Læs mere...

Priser LEGO Bowsers luftskib – udvidelsessæt 71391

Lego.com LEGO.com 629 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 659 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 680 kr Se
Legen.dk Legen.dk 699 kr Se

Se flere LEGO Super Mario sæt

Beskrivelse LEGO Bowsers luftskib – udvidelsessæt 71391

Børn kan bygge Bowsers ikoniske luftskib, udstille det og udvide deres LEGO Super Mario univers med dette udvidelsessæt (71391). Skibet kan sættes i "flyvetilstand" eller foldes ud i "banetilstand", og spillerne skal overvinde udfordringer såsom Bowsers mekaniske hånd og en POW-blok for at få en Rocky Skruenøgle til at poppe op fra sit skjulested. (Bemærk: Startbanesæt 71360 eller 71387 er påkrævet for at spille).

Ikoniske fjender
Sættet indeholder figurer af Kamek, en Rocky Skruenøgle og en goomba, samt et kanon-startrør – brug det til at starte en 90-sekunders bane. Børn kan spille på egen hånd, som hold eller mod en ven, der har en LEGO Mario eller LEGO Luigi figur. Se også den gratis LEGO Super Mario app med byggevejledninger, kreativ inspiration og meget mere.

Ubegrænset sjov
LEGO Super Mario legesæt egner sig til at samle på og bringer en af familiens foretrukne Super Mario-figurer ind i den virkelige verden. De er fantastiske som gaver til trendsættende børn.

 • Børn kan bygge og udstille en fantastisk klodsbygget model af Bowsers luftskib og bruge den til at skabe en ny unik bane i deres LEGO Super Mario univers med dette seje udvidelsessæt (71391).
 • Indeholder LEGO figurer af 3 Super Mario karakterer: Kamek, en Rocky Skruenøgle og en goomba samt en POW-blok og et kanon-startrør, som kan starte spillet og øge mulighederne for optjening af digitale mønter.
 • Luftskibet kan foldes ud og afslører et detaljeret interiør, og det rummer masser af udfordringer for spillere, bl.a. at bruge Kameks kost til at vælte Bowsers mekaniske hånd og en planke til at vælte masten.
 • Dette byggesæt med 1.152 elementer vil være en skøn jule- eller fødselsdagsgave til børn fra 8 år, som i forvejen har en LEGO Super Mario startbane (71360 eller 71387), som er påkrævet for at spille.
 • Perfekt til leg på egen hånd eller med Bluetooth-forbindelse til en vens LEGO Mario eller LEGO Luigi figur (ekstra figurer medfølger ikke), så 2 spillere kan dele det sociale sjov og optjene bonusmønter via teamwork.
 • Dette modul er over 30 cm højt, 35 cm langt og 19 cm bredt i sin udstillingsform. Det kan foldes ud og kombineres på forskellige måder med andre LEGO Super Mario sæt.
 • Den gratis LEGO Super Mario app rummer byggevejledninger, inspiration og meget mere og er et sikkert forum, hvor børn kan dele idéer og meget mere. Se en liste over kompatible Android- og iOS-enheder på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario legesæt er sjove at samle på og bringer Super Mario-figurer ind i den virkelige verden. Mulighederne for udvidelse, ombygning og interaktiv leg giver ubegrænsede, sjove og kreative udfordringer.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og passer perfekt sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til krævende internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Bowsers luftskib – udvidelsessæt
SKU
71391
EAN
5702016913309
Dele
1152
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
629 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.