LEGO Opbevaringshoved – stor, pige 5006147

En sjov mde at opbevare LEGO elementer p

storage head large girl 5006147
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 5006147 SKU

Dette flotte, gule LEGO opbevaringshoved er perfekt, når LEGO fans skal holde styr på klodser, tilbehør og andre småting. Den opskalerede version af det ikoniske LEGO minifigurhoved med et sjovt ansigt er fremstillet af slidstærk plast og har et låg, der kan løftes af. Det er ikke bare praktisk, men fyldt med personlighed, og vil …

Læs mere...

Priser LEGO Opbevaringshoved – stor, pige 5006147

Lego.com LEGO.com 230 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO Opbevaringshoved – stor, pige 5006147

Dette flotte, gule LEGO opbevaringshoved er perfekt, når LEGO fans skal holde styr på klodser, tilbehør og andre småting. Den opskalerede version af det ikoniske LEGO minifigurhoved med et sjovt ansigt er fremstillet af slidstærk plast og har et låg, der kan løftes af. Det er ikke bare praktisk, men fyldt med personlighed, og vil være en sjov tilføjelse til enhver hylde eller et bord. Kombiner med andre LEGO indretningselementer for at skabe et iøjnefaldende tema.

  • Sjov opbevaring – Opskaleret LEGO minifigurhoved med aftageligt låg
  • Et ansigt til enhver fan – Dette stabelbare opbevaringshoved er fremstillet af slidstærkt polypropylen og fås i forskellige størrelser og med forskellige ansigtsudtryk
  • Størrelse – Over 27 cm lang og 24 cm bred

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Opbevaringshoved – stor, pige
SKU
5006147
EAN
5711938030209
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
230 kr

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.